Дневен хороскоп за 19 декември

10206
Дневен хороскоп за 19 декември
Снимка: Gettyimages.com

Овен

През този ден ви очакват изненади у дома и новини в живота на близки хора. Може да ви запознаят с някого, а това да е свързано с преживявания, които ще оставят смесени чувства у вас.

Телец

Днес бъдете внимателни в при подписване на документи и в думите си, които изричате пред публика. Съветът на звездите е повече да слушате и ще ви се разкрие това, което трябва да научите, за да се справите с ваш личен проблем, чието решение търсите отдавна.

Близнаци

Денят ще ви предостави възможност да решите повечето финансови въпроси. Опитайте се да имате ясни намерения към половинката си, за да не решава някой вместо вас какво трябва да правите.

Рак

През този ден следете за нови възможности в работата, особено необичайни. Опитайте се да успеете да бъдете на всички места, запознавайте се с хора, разширявайте кръга на общуване.

Лъв

Понеделник ще ви дари с нетърпение за настъпването на предстоящите празници, което може да ви направи по-нервни от обикновено. Не го причинявайте на другите, за да не забравите на кого точно ще трябва да се извинявате после.

Дева

Днес не бива да се отпускате нито за минута. Сега със служебните ви партньори може да ви обединяват необичайни и непредвидени ситуации. Постарайте се да не се дразните и бъдете готови да промените гледната си точка.

Везни

В понеделник ви предстои да играете нови роли и да действате по-смело от обикновено. Възможно е от вас да не се изисква нищо повече от заявление или признание.

Скорпион

3-те зодии, които ще изживеят любовна приказка до края на 2017 г.

Мечтаем си за любовта, а тя понякога не идва. За 3 от зодиите това съвсем няма да е вярно през наближаващата 2017 г. Ще ви се случи нещ...

През първия ден на новата седмица мислите ви ще витаят навсякъде, само не и тук. Всичко най-интересно ще се случва и ще идва от далече. Възможни са уникални съдбоносни срещи по време на пътуване.

Стрелец

Добре е да посветите денят в по-голямата му част на общуване с близките, да организирате семейна среща. Ако в дома ви има проблеми или назряват големи промени, може да възникне необходимост от свикване на семейния съвет.

Козирог

В началото на седмицата хладнокръвността ви ще ви позволи да обърнете някое дело в нужната посока, да сключите сделка или да започнете нещо ново. В работата заложете на хора, с които сте работили успешно и преди.

4-те зодии, които ще се радват на КЪСМЕТ през 2017 г.

Има няколко зодии, за които ясно личи, че 2017 година ще бъде наистина успешна и ще се радват на късмет във всяко свое начинание. Ето к...

Водолей

През първия ден от седмицата е добре да насочите вниманието си изцяло към работата, личните си отношения и най-вече здравето. Може и да си мислите, че неприятностите са останали назад, но още малко време трябва да сте нащрек.

Риби

Понеделник ще ви донесе много моменти за равносметка. Това не означава, че трябва да се обвинявате за каквото и да било. Станалото - станало и всичко е опит, а не грешка.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com