Дневен хороскоп за 27 март

17158
Дневен хороскоп за 27 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този вторник няма да ви натовари, независимо от факта, че е работен ден. Приготвили сте се за битка, но никой няма намерение да воюва с вас. Отпуснете се. Очакват ви нови приятелства.

Телец

Днес проверявайте щателно информацията, която получите, особено ако касае работата ви. Подлагайте на съмнение всяко описание на ситуация, на която не сте били свидетели. В противен случай може да предприемете грешен ход.

Близнаци

През този ден ще научите тайна информация. Освен това няма да е трудно да отгатнете какво мисли конкуренцията. Доверете се на интуицията, за да имате пълно предимство.

Рак

Това е подходящ ден, в който да започнете нов начин на живот, свързан с подобряване на здравето ви. Поставете си високи цели, за да може да изпълните поне половината от тях.

Лъв

ЛЮБОВЕН хороскоп за 26-30 март

Овен През тази седмица е възможно да осъзнаете, че партньорът ви споделя вашите житейски ценности и това ще ви вдъхнови да предприеме...

Това е ден, в който ще получите първите резултати от ваша скорошна дейност. Дори да си мислите, че имате за наваксване в работата, сега не е моментът да се натоварвате.

Дева

Очаква ви много активен ден. Ще трябва да се съобразите с темпото. Ако не го мислите толкова, няма да ви е много трудно. Вечерта ви очаква приятна изненада от страна на половинката ви.

Везни

Този вторник ще получите подкрепа от околните и най-вече от страна на колегите ви. Вашата задача ще бъде да не пропуснете никого, който заслужава благодарност сред успешния завършек на деня.

ЛЮБОВЕН хороскоп за този уикенд

Овен Връзката ви има нужда от "презареждане". Помислете за романтична разходка или вечеря в нов ресторант. И вие и партньорът ви имат...

Скорпион

Очаква ви приятен и дори безгрижен ден, в който сред задълженията ви ще имате много време за мечти и планове. Представяйте си смело бъдещето, точно такова, каквото го желаете.

Стрелец

През този ден може да се обогатите материално. Не бързайте да се възползвате, а помислете как най-добре може да инвестирате полученото.

Козирог

Ето каква е сродната ти душа според зодията ти

Сродната душа е човекът, който ни разбира, обича и подкрепя точно такива, каквито сме. Човекът, който ни дава сигурност и пространство ...

През този ден ще ви е трудно да научите истината и как реално стоят нещата. Може би ще ви трябва повече искреност към хората, от които я търсите. В замяна от вас също ще се иска взаимност.

Водолей

Очаква ви сбъдване на желание. Ще получите това, което искате, но е добре да имате добре преценени желания. Полученото няма да може да се върне.

Риби

Денят ще е наситен с много любов, която сте заслужили, но трябва да поддържате. Отношенията имат нужда от постоянна грижа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com