Дневен хороскоп за 30 юни

7549
Дневен хороскоп за 30 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Звездите ви съветват да имате смелостта да се впуснете в нови приключения. Това е вашият шанс да се откъснете от сивото. Предстоят ви много мигове на забавления. Не се чувствайте виновни, наистина имате нужда от презареждане.

Телец

Днес не предлагайте помощта си просто така. И без това никой няма да оцени желанието ви да помогнете. Ако все пак някой сам потърси помощта ви, това е друго нещо, не я отказвайте по никакъв начин.

Близнаци

През този ден мислите ще препускат с бясна скорост и идеите ще идват една след друга. Опитайте се да не пропуснете никоя от тях . Едва ли ще имате време за реализирането им, но поне се опитайте за ги запомните или запишете. Важно е.

Рак

През този ден ще имате шанса да откриете някаква тайна. Може би това няма да предизвика Обмислете много добре обаче, дали наистина искате да разкриете тайната или не. Ако отговорът е „Да“ и сте сигурни, че искате да я разкриете, просто протегнете ръка.

Лъв

През този ден не е задължително да изкажете мнение по всяка тема. Ако нямате какво да кажете по-добре си мълчете. Ако пък имате идеи за разговори с околните, ще трябва много внимателно да подбирате темите. Иначе казано, внимавайте какво говорите.

Дева

Днес ще сте склонни да виждате всичко под лупа, а това не е добре за никого. Освен недостатъците на другите ще се видят и вашите собствени. Бъдете толерантни и ще срещнете разбиране и от другите. А сега това е важно за вас.

Везни

Днес може да имате неразбирателство с ваши близки или роднини. Махнете с ръка и продължете нататък. Има много по-тежки случаи, а вашите проблеми са бели кахъри. Следобяд ви очаква добра новина.

Скорпион

Дневен хороскоп за 24 юни

Овен Символът на деня е взаимността. Ще трябва да направите някои жертви и разходи, но в името на целта си заслужават. След като я пос...

Днес може да попаднете в ситуация, след която да ви заподозрат в двойна игра. Не може да угодите на всички и не се опитвайте. Наличието на мнение също е достойнство, а отстояването му – още повече. Вечерта не отказвайте покана за излизане.

Стрелец

Днес ще ви е трудно да взимате решения независимо колко е сложен даден проблем. Щом не се получава не се насилвайте. Искате да сте искрени, но това ще ви донесе по-скоро негативи. В последствие ще ви е много трудно, да възстановите реномето си.

Козирог

Денят няма да е от най-лесните и от вас ще се изисква да запазите самообладание. По никакъв начин не показвайте на другите, какво мислите и чувствате, ако това ще издаде слабостта ви. Можете да го направите и още на обяд ще сте си възвърнали самообладанието.

Дневен хороскоп за 23 юни

Овен Хармоничните ви отношения днес може да се превърнат в нещо не много устойчиво. Не ровете и не вдигайте врява, за да не станат по-...

Водолей

Този четвъртък няма да ви свърта на едно място. Любопитството направо ще ви разяжда отвътре. Направете всичко по силите си да не се изкушавате да се впускате в интриги. Не вярвайте на слухове, нещата може да се обърнат срещу вас.

Риби

Очаква ви един нелек ден, в който почти всичко рутинно ще ви е невероятно мъчително. Някои от вас ще имат шанса да започнат нова дейност. Ако нямате тази възможност и проявите своеволие бъдете готови за последиците.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com