Дневен хороскоп за 7 май

10996
Дневен хороскоп за 7 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Превърнете деня си в истински празник. Още сутринта ще научите приятна новина, която ще ви зареди с вдъхновение за седмици наред. Споделете радостта с приятели. 

Телец

Най-голямата ви сила днес ще бъде в това да намерите допълнителен план за действие. В никакъв случай не се спирайте ако първоначално замисленото стигне задънена улица. Отворете съзнанието си за алтернативни изходи.

Близнаци

Този понеделник ще се превърне в отправна точка за нови начинания. Не пропускайте  нови усещания и стремежи, за да хванете момента и да продължите с нужното вдъхновение. Така ще ви бъде много по-лесно.

Рак

Денят може да ви се стори монотонен и ако това ви дразни самите вие трябва да предприемете съответните мерки. Която и идея да „хванете“ от главата си сте способни да я превърнете в истинско приключение. Най-добрият вариант е да излезете сред природата.

Лъв

Месечен хороскоп за май 2018 г.

Овен Това е месецът, в който трябва да запретнете ръкави и да изчистите всичко, което е останало недовършено от последния период. Съвс...

Умението ви да водите разговор и спор днес може да ви помогне сериозно за подобряването на отношенията ви с човек, с когото имате полза да се разбирате. Хубаво е да утвърдите отношението си към него, като дългосрочна тенденция.

Дева

Този понеделник е добре да преосмислите начините ви за пестене на пари. Ако имате затруднения трябва да преразгледате добре бюджета си и да решите от какво трябва да се лишите, за да постигнете баланс.

Везни

Ако дори след двата почивни дни не сте си починали достатъчно помислете сериозно кога в най-близко време може да го направите. Не трупайте тревоги и напрежение – наложете си да мислите по-спокойно и положително на нещата.

Учени откриха как розите да ухаят по-дълго

Учени от Франция, Германия и Китай успяха да дешифрират генома на розата и да открият гените, които отговарят за аромата и цъфтенето. Т...

Скорпион

Не подценявайте сигнали на тялото ви. Дори да се чувствате само отпаднали това също има своята причина. Най-добре посетете личния си лекар и спазвайте препоръките му.

Стрелец

Този понеделник от вас се очакват конкретни действия. Наблюдатели ще имате, но не се притеснявайте от критика. Те ще следят действията ви само с интерес.

Козирог

Месечен хороскоп за май 2018 г.

Овен Това е месецът, в който трябва да запретнете ръкави и да изчистите всичко, което е останало недовършено от последния период. Съвс...

Опитайте се да се поставите на мястото на партньора ви преди малък спор да се задълбочи в сериозен конфликт. Вашата мъдрост ще е решаваща за разрешаването на отношенията, както и за налагането на вашите желания.

Водолей

Този понеделник ще ви занимават въпроси, свързани с образованието. Може да ви се струва невъзможно, но със сигурност ще има къде да вмъкнете заниманията, за които мечтаете, свързани с усъвършенстване на уменията ви.

Риби

Това е ден за празнуване на постигнатото. Бъдете умерени, но и горди от себе си. Помислете какъв може да е най-полезния начин, по който да използвате вашето усъвършенстване.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да разберете още в магазина, че плодовете и зеленчуците са пълни с нитрати

Открийте заболявания, за които не подозирате с този бърз домашен тест

Как да научим кучето да не се дърпа при разходка?

Знаете ли как се размножават охлювите?

Тези 5 зодии са най-добрите градинари

Тези 5 зодии са най-добрите градинари

Стихотоврение за 18 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 18 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 18 април 2024

Всичко, което трябва да знаете за православната молитва

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com