Дневен хороскоп за събота 30.01

7997
Дневен хороскоп за събота 30.01

Събота е ден за почивка и ден за размисли. Спокойствието е добра предпоставка да премислите някои ситуации от седмицата, за да решите най-добре казусите. Използвайте времето си и за да се видите с близки хора, с които отдавна отлагате. Срещите ще са ползотворни и зареждащи.

Овен

Какво ви очаква в любовта днес

Овен Днес е ден за скандал. Безобиден и на майтап. Ако сте в началото на връзката ви, опитайте се да си представите как бихте действал...

Днес всички ще вземат действията и думите ви прекалено навътре. Внимавайте, какво говорите и как се шегувате, за да не обидите ваш близък човек. После ще трябва много да обяснявате.

Телец

Днес е моментът ей така, без нищо общо да организирате едно непредвидено пътешествие. Просто хванете влака или автобуса и отидете до някой близък град. Ще ви подейства страхотно!

Близнаци
Днес е подходящ ден да зарежете всичко и да се отдадете на забавления. Станете рано, за да имате време за повече удоволствия. Не се страхувайте, че няма да ви стигнат силите. Ще имате достатъчно.

Рак
Днес звездите ви съветват да бъдете откровени. И без това не сте от най-добрите лъжци. Бъдете искрени с приятелите си и най-вече с близките си, те ще оценят това, каквато и истина да им поднесете.
Лъв
Днес очаквайте неочакваното. Някой, който сте мислили за тих и кротък човек , ще се прояви в една съвсем различна светлина. Опитайте се да скриете изумлението си и да бъдете въздържани в изненадата си.

Дева
Днес не се ядосвайте на изненадващите ситуации и обстоятелства, които ще променят плановете ви. Със сигурност всичко, което се случва е за добро. Очаква ви един успешен ден с много забавления.

Везни
Днес очаквайте появата на задача, която отдавна сте мислили за приключена. Не се вайкайте, а бързо направете ретроспекция на случилото се. Обадете се на приятел, който е в течение на нещата. С негова помощ всичко ще мине по мед и масло.
Скорпион
Днес не си позволявайте излишества. Важно е да сте уравновесени и търпеливи.  Поне външно. Не давайте воля и на вътрешните ви притеснения, защото ще ви проличи.

Стрелец
Днес звездите ви подсказват, че може да си позволите да излезете извън границите. При вас това не е опасно, тъй като и без това доста се ограничавате. Отпуснете си и дайте воля на желанията си. И Вие имате право на подобни моменти.
Козирог
Днес не е ден, в който трябва да се раздавате за другите. Точно сега е добре да помислите за себе си. Поглезете се подобаващо, не си отказвайте нищо, което е в границите на разумното.

Водолей
Днес звездите ви съветват да не упорствате. Опитът ви вече е доказал, че понякога е по-добре да отстъпите и днешният ден ще изиска точно това от вас. Няма да ви се налага да чакате много, за да разберете, че сте постъпили изключително мъдро.

Риби
Днес сякаш всичките ви приятели са се наговорили да ви се обадят, а на вас ви се иска тишина. Вероятно това ще е знак, че желанието ви за усамотение не идва от добро и съдбата ви праща верни хора, които да ви извадят от тъгата ви.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com