Дневен любовен хороскоп, 28 ЮНИ

8742
Дневен любовен хороскоп, 28 ЮНИ
Снимка: iStock/Guliver

Водолей

 

Днес вашият психически радар ще улесни усвояването на енергията на другите хора. Може да усетите какво преживява любим човек. Това възприятие ще ви даде по-голяма съпричастност и разбиране за тяхната ситуация. Не се колебайте да им помогнете!

 

Риби

 

Някой около вас е притеснен и се нуждае от вашата помощ; най-добре би било за всички, ако я дадете, защото в този момент сте особено чувствителни и проницателни. Собственият ви оптимизъм е много висок и имате необходимото, за да го разпространите сред другите.

 

4-те зодии, които бягат от любовта


Овен

 

През днешния ден най-сетне ще можете да изразите тайните, които ви тревожат. Днес главата ще управлява сърцето, а умът ви няма да бъде замъглен от всяка мъгла от емоции. Може би трябва да се възползвате от това.

 

Телец

 

Ако сте попаднали в застой в любовния си живот, това е моментът да действате. Винаги сте се грижили сами за такива неща. Днес обаче ви се показва пътят към някаква мъдрост или може би мъдростта на лоялен приятел, който изглежда ви познава по-добре, отколкото познавате себе си понякога.

 

Близнаци

 

Ако напоследък сте си поставили някои амбициозни романтични цели, може би днес се чувствате леко притиснати от тях. Не бягайте от тях обаче, любовта ще ви се отблагодари.


Рак

 

Сърдечните терзания може да се окажат предизвикателни днес, осъзнавайки, че човекът, когото обичате, се променя точно пред очите ви, а вие не знаете как да говорите за това с тях. Краткият отговор? Недейте. Ако искате те да бъдат щастливи, тогава ги обичайте такива каквито са.


Лъв

 

Днес приемате възможности за подобряване на любовния си живот. Напоследък се чувствате много по-уверени и сте готови да се ангажирате с по-здравословни съчетания. Независимо дали вашите подобрения са големи или малки, въпросите на сърцето определено цъфтят точно сега и това е невероятно!

 

3 сигурни начина да си върнете любовта във връзката си

 

Дева

 

Да прекарате времето си с някого, когото обичате, е единствената цел, която е важна за вас днес. Странно е, че изпитвате някакъв емоционален натиск и този натиск може да осуети доброто настроение. В момента спонтанния подход е най-краткият път към щастието ви.

 

Везни

 

Преди да заплашите, че ще си тръгнете завинаги, помислете за това много внимателно. Ако любовната връзка днес се обърне злощастно, бъдете внимателни, преди да декларирате изявления, че никога няма да се върнете, защото може да съжалявате за тях.


Скорпион

 

Развитието на любовна връзка в живота ви е основният ви фокус днес, но ще трябва да бъде към някой, който иска да сподели сърцето си с вас. Не е достатъчно да мислите за задълбочаване на връзките си, трябва активно станете по-уязвими и да проявите повече интимност и доверие. 


Стрелец

 

Когато свикнете с променящия се пейзаж на любовния си живот, може да осъзнаете, че има някои неща, които вече не ви интересуват. Ако в живота ви има някой, който ви обича безусловно, не би трябвало да имат проблем да ви зарадват, като играят по вашите правила. 


Козирог

 

Чувствената ви страна вероятно ще се прояви днес и романтичните срещи са интензивни и страстни - така че не забравяйте да отделите достатъчно време за тях! Забавлявайте се!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунака?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com