Дневен любовен хороскоп за 15 юли

11619
Дневен любовен хороскоп за 15 юли
Снимка: Gettyimages.com

Овен

През този ден се опитайте да не довеждате до лудост партньора си с ревността си. Няма да имате никакъв реален повод за това, освен необоснованата ви ревност. Вместо да стоите у дома излезте някъде заедно.

Телец

През този ден ще сте ослепителни и използвайте чара си, за да изгладите някои недоразумения между вас и партньора ви. Имайте предвид, че ефектът ще е временен ако не положите сериозни усилия за промяна.

Близнаци

През този ден най-силните ви качества ще бъдат въздържаността и тактичността. Възможно е да ви ревнуват. Не го взимайте прекалено присърце особено ако сте дали повод за това.

Рак

Ако искате да се ослепителни и неустоими „вкарайте“ повече скромност и срамежливост в образа си. Не отказвайте запознанства с нови хора, като разбира се това не означава, че трябва да ходите сами на непознати места.

Лъв

Очаква ви ден, наситен с романтични приключения. Най-печеливши ще са представителите на знака, които не са обвързани. Останалите може да си организират излизане, с което да възобновят искрите във връзката си.

Дева

Семейните представители на знака ще имат приятен ден, в който ще се почувстват обичани и подкрепяни от половинката си. Не се опитвайте да контролирате близките си, тъй като това може да доведе до сериозна негативна реакция.

Везни

Днес е добре да се погрижите за имиджа си. Помислете си какво бихте искали да промените и да го направите така, че да не съжалявате за стореното. Ако пък имате повече кураж - действайте смело!

Скорпион

Дневен хороскоп за 14 юли

Овен Този четвъртък е възможно да имате някои разногласия с половинката ви или друг човек, с когото се намирате в партньорски отношени...

Днес ще получите това, което сте заслужили. Денят ще е отражение на действията ви през последните дни. Онези, които ще празнуват, нека го правят разумно и умерено, особено по отношение на алкохола.

Стрелец

Денят е предназначен за спокойствие. Не повдигайте сериозни въпроси за обсъждане с половинката ви. Колкото и да настоявате няма да се стигне до решение, но за сметка на това може да изострите отношенията си.

Козирог

Очаква ви ден, наситен с любов и късмет. Не се възгордявайте от това, което сте или с това, което притежавате. Щастието обича тишината. Прекарайте вечерта навън. Направете си нощна разходка из града.

Дневен хороскоп за 13 юли

Овен И днес ще бъдете въвлечени в конфликти. Може да се опитате да вложите енергията си във въпрос, който да разплетете и чието реш...

Водолей

Днес най-важното за вас ще бъде да приемате случващото се без излишни емоции. Това ще ви даде възможност да промените ситуацията към по-добро. Денят е подходящ за срещи.

Риби

Днес може да си мислите, че сте готови да обърнете страницата, но още към обяд ще усетите несигурност. Ако сте дали обещание ще трябва да го спазите. Така може да стане ясно дали притесненията ви са основателни.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно