Дневен любовен хороскоп за днес, 24 ДЕКЕМВРИ

7963
Дневен любовен хороскоп за днес, 24 ДЕКЕМВРИ
Снимка: iStock

Овен

Динамичен ще бъде любовният живот на Овните, но те трябва да бъдат и малко по-предпазливи. Има вероятност, докато се забавлявате да почувствате привличане между вас и приятел.

Кои зодии ще се издигнат и забогатеят през 2022 г.

Телец

Тези от вас, които са решили да представят половинката си на семейството, може да попаднат на негативни реакции от страна на роднините. 

Близнаци

Ако се намирате във връзка, възможно е да възникнат някои финансови затруднения, които да са извън вашия контрол. Може би вие или половинката ви ще имате непредвидени разходи, ще дължите голяма сума за данъци или нещо свързано със здравето. 

Рак

Изкушението да зарадвате с материални придобивки половинката си, определено ще бъде силно. Щедростта, която проявявате ще ви накара да се почувствате значително по-добре. 

Лъв

Този вторник Марс ще заеме ретроградна позиция във вашия сектор на взаимоотношенията. Това може да доведе до определени ситуации, които да ви накарат да се откажете от връзката си. Не се отказвайте.

Дева

Дори и да сте влюбени в някого, възможно е да усещате връзката ви повече като отговорност и задължения, отколкото като радост и удоволствие. Не забравяйте, че успешните взаимоотношения са баланс между всички тези неща.

Везни

Уважаеми Везни, сега не е моментът за започване на нова сексуална връзка. Всъщност, ако сега сте започнали да се срещате с някого, забавете сексуалното си желание. Може да звучи като негативна новина, но Вселената има други планове за вас сега.

Скорпион

Това са зодиите, които се обвързват най-трудно

ТЕЛЕЦ Телците са упорити и много държат на своето. Отстъпчивостта не им е присъща, а това често е предизвикателство дори за най-търпел...

Дисхармонията между вас и партньора ви може да ви накара да се откажете от връзката си. Възможно е да се почувствате изтощени по някакъв начин, да се намирате в някаква безизходица свързана със семейна драма.

Стрелец

Ще имате възможност да разговаряте с любовника си за ситуации в романтичния ви живот, които преди са били неразрешени. Може би ще се откажете от вашата отбранителна позиция.

Козирог

През тази седмица ще бъдете по-емоционални, което ще ви накара да споделяте повече с половинката, особено минали спомени, някаква лична история, които са изключително сантиментални за вас. 

Как да бъдете много успешни, ако сте въздушна зодия

Представителите на въздушните зодии са отлични, що се отнася до комуникацията им с останалите, редовно ги определят като интелектуалци,...

Как се борят с разочарованията различните ЗОДИИ?

Водолей

Дайте си почивка, споделете с половинката си как се чувствате, за да може да ви окаже своята подкрепа. Това е вашето време да се научите как да давате по-малко и да получавате повече.

Риби

Емоционална ще бъде седмицата за някои обвързани представители на зодията. Чувствате ли се ограничени по някакъв начин с половинката ви във връзката? Вместо да си дадете необходимата свобода, ще предприемете действия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Много поучителна притча за доверието

Стихотворение за 8 май 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 8 май 2024

Таро хороскоп за 8 май 2024

Изследователи разкриват трик за по-добра памет, който наистина работи

Разлики между черни и зелени маслини

Как тази дразнеща черта на характера може да ви помогне да живеете по-дълго

Експерти: Колкото по-сезонен, толкова по-естествен е зеленчукът на трапезата ни

Милионерите дават отговор на въпроса: Колко пари са нужни, за да сте щастливи

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 8 май /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Много поучителна притча за доверието
Много поучителна притча за доверието

Mомченце и момиченце си играели заедно. Момченцето колекционирало стъклени топчета за игра и си играело с тях, а момиченцето носело в една кошничка...