Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен любовен хороскоп за днес, 24 ДЕКЕМВРИ

24 декември 2021, 06:15 часа

Овен

Динамичен ще бъде любовният живот на Овните, но те трябва да бъдат и малко по-предпазливи. Има вероятност, докато се забавлявате да почувствате привличане между вас и приятел.

Кои зодии ще се издигнат и забогатеят през 2022 г.

Телец

Тези от вас, които са решили да представят половинката си на семейството, може да попаднат на негативни реакции от страна на роднините. 

Близнаци

Ако се намирате във връзка, възможно е да възникнат някои финансови затруднения, които да са извън вашия контрол. Може би вие или половинката ви ще имате непредвидени разходи, ще дължите голяма сума за данъци или нещо свързано със здравето. 

Рак

Изкушението да зарадвате с материални придобивки половинката си, определено ще бъде силно. Щедростта, която проявявате ще ви накара да се почувствате значително по-добре. 

Лъв

Този вторник Марс ще заеме ретроградна позиция във вашия сектор на взаимоотношенията. Това може да доведе до определени ситуации, които да ви накарат да се откажете от връзката си. Не се отказвайте.

Дева

Дори и да сте влюбени в някого, възможно е да усещате връзката ви повече като отговорност и задължения, отколкото като радост и удоволствие. Не забравяйте, че успешните взаимоотношения са баланс между всички тези неща.

Везни

Уважаеми Везни, сега не е моментът за започване на нова сексуална връзка. Всъщност, ако сега сте започнали да се срещате с някого, забавете сексуалното си желание. Може да звучи като негативна новина, но Вселената има други планове за вас сега.

Скорпион

Дисхармонията между вас и партньора ви може да ви накара да се откажете от връзката си. Възможно е да се почувствате изтощени по някакъв начин, да се намирате в някаква безизходица свързана със семейна драма.

Стрелец

Ще имате възможност да разговаряте с любовника си за ситуации в романтичния ви живот, които преди са били неразрешени. Може би ще се откажете от вашата отбранителна позиция.

Козирог

През тази седмица ще бъдете по-емоционални, което ще ви накара да споделяте повече с половинката, особено минали спомени, някаква лична история, които са изключително сантиментални за вас. 

Как се борят с разочарованията различните ЗОДИИ?

Водолей

Дайте си почивка, споделете с половинката си как се чувствате, за да може да ви окаже своята подкрепа. Това е вашето време да се научите как да давате по-малко и да получавате повече.

Риби

Емоционална ще бъде седмицата за някои обвързани представители на зодията. Чувствате ли се ограничени по някакъв начин с половинката ви във връзката? Вместо да си дадете необходимата свобода, ще предприемете действия.

Ния Петрова
Ния Петрова Отговорен редактор
Новините днес