Доминиращите в живота зодии, които се подчиняват в леглото

3398
Доминиращите в живота зодии, които се подчиняват в леглото
Снимка: Istock/Guliver

Вероятно ви е трудно да си представите, но наистина има хора, които са изразени доминанти във всяка сфера от живота, освен в интимно отношение. Понякога те имат нужда да бъдат командвани, за да си починат от ролята на лидери. Всъщност влияние върху това може да оказва и зодиакалният знак. Ето и кои са тези неочаквани знаци, които имат склонността да се подчиняват в леглото.

Риби

Рибите имат склонността да се правят на лидери особено на работното си място, като това често дразни колегите им. Те просто се стараят да имат план за работния си ден, но не го консултират с никой друг и това поражда известни разправии. Те няма да отстъпят мнението си и ще се случи така, както са казали.
Но от друга страна, в любовно отношение Рибите изпитват желанието да се подчиняват. Обичат да влизат в такава роля и изцяло да се оставят в ръцете на своя интимен партньор.

Това са двете зодии, които непрекъснато мислят за СЕКС

Скорпион

Скорпионите изглеждат много строги, потайни и мистериозни, те са сериозни и по принцип имат много остро изявени лидерски качества. Те не могат без да знаят и контролират какво се случва покрай тях и затова доста често се чувстват психически претоварени. Може и това да е причината да искат поне за малко да не играят ролята на доминанти, а да се оставят в ръцете на някого друг. Те не поставят никакви граници в това отношение и са готови на всякакви експерименти.

Близнаци

Представителите на този знак не се доверяват на никого да върши делата им или да им помага с нещо. Те разчитат изцяло на себе си във всяко отношение, което понякога изцежда силите им до краен предел. Но когато попаднат в леглото с подходящия любовен партньор, изцяло му се доверяват и го оставят да бъде дейната личност. Те са по-скоро пасивни в това отношение, но никак не значи, че преживяването не е страхотно и изпълнено с емоции. Но веднага след като любовните игри приключат, Близнакът бързо възвръща същинското си Аз.

4-те зодии, които се преструват по време на секс

Стрелец

Стрелците можа да доминират във връзката си във всяко едно друго отношение, освен в интимно. Когато дойде ред за креватните игри, те се превръщат в съвсем различни личности. Всъщност тези интимни моменти са единственото време, в което Стрелецът си позволява да се отдаде на спокойствието, да не контролира нещата и да не мисли за нищо друго. Те оставят партньора си изцяло да приложи всичките си фантазии върху тях.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Studio Grim: Най-иновативното студио за грим в България

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Най-красивите места в Испания
Най-красивите места в Испания

За повечето от нас Испания е морска дестинация с прекрасни плажове и чудни курорти. Но тази страна е истинско съкровище и може да предложи много...