Евтино и безвкусно: 3 имиджови грешки, които състаряват жените след 45

22368
Евтино и безвкусно: 3 имиджови грешки, които състаряват жените след 45
Снимка: iStock

Облеклото е добър инструмент за скриване на недостатъците на фигурата, подчертаване на нейните предимства и визуално премахване на няколко години. Но често жените след 45 правят грешки, поради което визията се оказва безвкусно и скучно.

Твърде много леопардов принт

Леопардовият принт отново е на мода. Но тук е важно да не прекалявате, за да не изглеждате по-стари от годините си. По-добре е да го добавите на части към визията и да не го комбинирате с каре или военен стил. По-добре е да се откажете от леопардовата рокля и да изберете блуза с този принт. Ще изглежда добре на жени над 45 години с класически обикновен панталон. В този случай визията няма да изглежда претоварена. Също така, леопардов принт може да бъде добавен към тоалета като акцентен детайл. Основното правило е да не смесвате всичко наведнъж.

Простичките модни съвети, с които постоянно да излъчваме постоянна увереност!

Твърде много цветни ленти

Плетената рокля е незаменим елемент от гардероба за студения сезон. Но е важно да изберете действителен модел, който няма да изглежда евтин и безвкусен. Например, ако изберете рокля с хоризонтални цветни райета, тогава правите грешка. Първо, такъв модел ще ви направи по-пълна, и второ, визуално ще ви добави допълнителни години. По-добре е да изберете плетена миди рокля с шарки или с малки райета в два цвята.

Голи глезени

Ако през лятото оголените глезени са напълно естествено явление, то през студения сезон това не бива да е така. Ето защо е по-добре да изоставите ботушите и маратонките в комбинация с изрязани дънки или панталони. Като алтернатива можете да носите тесни топли клинове. Но още по-добре – изберете високи ботуши. Те ще изглеждат стилно на жени над 45 години с широки дънки, поли и рокли.

За да изглеждате винаги стилно и грандиозно, не е необходимо да прекарвате часове пред огледалото, опитвайки се да обмислите всички детайли на визията си. Достатъчно е да не правите банални грешки при избора на дрехи. Лошо обмислена комбинация от пола и обувки или разтегнати неща могат да развалят впечатлението за вас.

Вечните модни съвети от прочути дизайнери

Лоша комбинация от пола и обувки

Изборът на обувки в този случай трябва да зависи, наред с други неща, от дължината на полата. Обувките или ботушите с връзки ще изглеждат нелепо с пола над коляното. По-добре е да се даде предпочитание на високи ботуши с токчета, така че визията да е хармонична и спретната.

Неподходящи дънки

Дънките се превърнаха в незаменим елемент от облеклото. Те са удобни и комфортни. Но не винаги е възможно да изберете успешен стил, който ще подчертае достойнството на фигурата и ще скрие недостатъците. Дънките трябва да са стегнати около бедрата или да създават дефиниран силует със свободна кройка.

Разтегнати неща

Дрехите се разтягат във времето. Ако любимият ви пуловер или дънки не са във форма, тогава е по-добре да не носите тези дрехи. Най-сигурното решение е да помислите за покупка на нови елементи от гардероба, за да изглеждате перфектно и с вкус.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се пише: убедително или обедително?

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Как се наричат нишките в банана и напълно безопасни ли са за здравето ни

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно

Как се пише: убедително или обедително?
Как се пише: убедително или обедително?

Думата се изписва правилно по следния начин - убедително, също и убедителен, убедителна, убедителни. Как се пише: обяснение или обеснение? Примери:  Моят...