Формата на устните разкрива характера

4962
Формата на устните разкрива характера
Снимка: iStock

Всеки човек притежава различни устни – някои имат по природа плътни и секси устни, други са с тънки, а трети имат широоока усмивка, с която заразяват околните. Оказва се, че видът на устните разкрива много за характера на човек. Затова, когато се запознавате с някого, обърнете внимание на неговите устни.

Вижте какво разкриват едни от най-често срещаните форми на устни:

Пропорционални устни

Хората, които имат устни с пропорционална форма, са с умерен характер и се доверяват на разума си, а не на емоциите, когато разрешават проблем. Те са изключително добри слушатели, приемат градивната критика с лекота и се отнасят с уважение към околните. Колкото и трудности да имат в живота, винаги намират поводи да се усмихнат.

Привлекателни устни: Какви нюанси на червилото харесват мъжете?

Горната устна е по-голяма

Притежателите на този вид устни обикновено обичат да драматизират. Те са свръх емоционални, но в същото време и много харизматични. Обичат да грабят с пълни шепи от живота и да са център на вниманието. Имат доста високо мнение за себе си и лесно привличат нови хора към своето обкръжение.

Долната устна е по-голяма и плътна

Мъжете и жените, които имат такива устни, знаят как да се забавляват и в живота им постоянно се случват интересни неща. Те имат нужда често да се запознават с нови хора и да посещават нови места. Определено са любопитни и общителни по природа и се впускат, без да мислят в най-различни приключения.

Продълговати пухкави устни

Хората с такива устни са родени да се грижат за някого, те никога не биха подминали животно в нужда и винаги ще се отзоват на обаждането на приятел, който е в беда. Те имат вроден и силен майчински инстинкт и желание да пазят и защитават по-слабите. Когато са в труден момент, те първо мислят за другите, а след това за себе си. Хората с такива устни са страхотни родители.

Как да уголемим устните без филъри?

Малки, но пухкави устни

Притежателите на такива устни обикновено са доста кокетни личности, които обичат да се глезят и да флиртуват. Техният основен приоритет в живота е личният комфорт и чувства. Заради държанието си често оставят усещане у околните, че са егоисти, но това не е баш така. Те са състрадателни и предани приятели, на които може да се разчита.

Тънки устни

Хората с тънки устни обикновено са интроверти и обичат да прекарват свободното си време със себе си. Те нямат никакъв проблем да се разхождат сами или да отидат на кино сами. Въпреки че обичат да се наслаждават на собствената си компания, те лесно намират общ език с хората и ценят лоялността им. Техният приятелски кръг не е много голям, защото допускат в него само наистина верни приятели.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Не сте очаквали: Топ 4 на най-страхливите зодии

Как да си направим сами боя за яйца

Как най-лесно се белят пъдпъдъчи яйца

Защо мигаме с очи?

Кога е полезно да се ядат сурови фъстъци и кога не?

Помага ли за отслабване ходенето по 1 час всеки ден?

Това не е съдба: 6 причини, поради които сте се влюбили в мъж, когото едва познавате

17 неща в къщата, които крадат здравето ви ден след ден

Какви рискове крие лаймската болест в напреднала възраст?

5 начина да научите децата си да устояват на трудностите в живота?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Не сте очаквали: Топ 4 на най-страхливите зодии
Не сте очаквали: Топ 4 на най-страхливите зодии

Астрологията предлага уникална леща, през която разглеждаме личността си, хвърляйки светлина върху нашите силни страни и, което е интригуващо,...