Голяма и неприятна изненада чака победителя от VIP Brother

15476
Голяма и неприятна изненада чака победителя от VIP Brother
Снимка: NOVA

Атанас Колев бе големият победител на VIP Brother 2018 с цели 60.1% от зрителския вот. Грандиозното шоу, с което вчера завърши сезонът в най-популярното риалити в България, бе изпълнено със страхотни моменти. Наско сподели пред Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева, че е много щастлив и че Къщата ще му липсва.

Рапърът обаче изобщо не подозира каква неприятна изненада го чака извън пределите на Къщата. Гаджето на Наско го е зарязала малко преди влизането му в предаването. В момента бившата му половинка Надя има нов мъж в живота си, пише в. "Телеграф".

5 български звезди, които НИКОГА не биха участвали във VIP Brother

Всяка година шоуто VIP Brother привлича известни и не до толкова известни българи от различни сфери. В началото на септември всичк...

Връзката на двамата бе сравнително дълга, а запознанството им станало в университета във Варна, където са студенти по медицина. Надя Неделчева, както е името на красавицата, е на възраст колкото Наско, което е изненада предвид слабостта му към по-възрастни жени. Раздялата между тях се е случила малко преди изпълнителят да влезе в риалити предаването, но причините за това остават загадка.

В момента бившата му половинка има нова връзка и често публикува в социалните мрежи снимки с гаджето си. Не е ясно настоящият й любим с какво се занимава, но за разлика от Наско, той не е познат в светските среди. Интересно е, че първата им обща снимка е качена в края на лятото, а описанието гласи:

„Толкова съм щастлива, че се срещнахме отново след 7 години“, което навява на мисълта, че двамата или са били много близки преди това, или са възобновили старата си връзка.

Очевидно обаче Наско не е наясно с тази новина, тъй като преди дни сподели пред съквартирантите, че се надява Надя да го чака на финала и би бил много щастлив, ако това се случи.

Вижте кои скандални звезди влизат във Big Brother: Most Wanted 2018

До дни ще научим кой е големият победител в десетия сезон на VIP Brother. Нещата обаче няма да приключат там. Два дни по-късно Къщата щ...

Втората обща снимка на варненската красавица с новия й любим e публикувана на 10 септември, а ден след това рапърът влезе в Къщата, от която вчера излезе като победител. Същият ден – 10 септември, е качен друг общ фотос на Надя и новия й, на който двамата са в колата и той я е целунал, а под нея тя го нарича „моят красавец“.

Наско дори не попада в листата й с приятели в Инстаграм. Надя го е изтрила, докато той нея - не. Вероятно бившата половинка на Мария Илиева вярва, че двамата са запазили приятелските си взаимоотношения и могат да опитат да продължат заедно и след предаването.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com