Голямата ЛЪЖА в живота на всяка от 12-те зодии (ЧАСТ 2)

25417
Голямата ЛЪЖА в живота на всяка от 12-те зодии (ЧАСТ 2)

Няма хора, които да не лъжат и да казват постоянно истината. Всеки един от нас си има тайни, които рано или късно излизат на светло. Опознайте добре хората около вас, преди да си сметнете за перфектни, защото такива хора.

Ето кои са най-големите лъжи, които всяка от 12-те зодии бранят ревностно от всички други:

Голямата ЛЪЖА в живота на всяка от 12-те зодии (ЧАСТ 1)

Всяка зодия крие нещо голямо в живота си, което не иска да споделя с никого или с много тесен кръг от хора. Мислим си, че познаваме хор...

ПЪРВА част - вижте ТУК

Везни: Везните умеят да лавират добре между истината и лъжата. Трудно можете да си усетите кога не са искрени с вас или кога сърцето им е съвсем отворено към вас. Особено ако сте във връзка с Везни, вероятно изпитвате трудност да си разгадаете. Най-голямата лъжа в живота на Везните е това, че в момента са във връзката на живота си. Казват го, но не го усещат истински и се оглеждат тайно за нов партньор. Внимавайте с тях и следете за малките знаци, които може би пропускате.

Скорпион: Скорпионите са опасна зодия, добре знаете това. Трябва много да внимавате какво ви говорят и най-вече как ви го казват. Умеят много добре да си служат с думите, така че да звучат като песен. Зад тях  обаче се крие нещо съвсем различно. Най-голямата им лъжа е свързана с парите – не ви казват точно колко изкарват, спестяват си отделно от вас и крият голяма сума за собствени нужди. Нищо не може да ги убеди, че това не е правилно.

Стрелец: Представителите на тази зодия обикновено си казват всичко, освен едно единствено нещо. И то е, че в момента най-вероятно имат афера, за която дори не подозирате. Увлечението им е толкова силно, че изобщо не могат да прекъснат тази порочна връзка. Ако усетите нещо, непременно проверете и не допускайте да бъдете лъгани.

6-те двойки ЗОДИИ с голям шанс за бебе през есента (ЧАСТ 1)

Има периоди в годината, в които се случва всичко онова, което ни се иска. Есента ще е особено подходящ период за планиране на бебе за т...

Козирог: Лъжите на Козирозите са малко, но обикновено са много сериозни. Мислите си, че знаете всичко за тях, но те са като океан – има много повече, което остава скрито в дълбините на душата им. Най-голямата им лъжа е свързана със стар порок, с който си мислите, че отдавна са приключили, обаче той продължава с пълна сила. Умението им да крият действията си е по-добро, отколкото си мислите. Внимавайте!

Водолей: Водолеите са много прецизни относно това какво трябва да се казва и какво трябва да остава скрито завинаги. Тях е почти невъзможно да ги хванете в лъжа, но ние ще ви подскажем какво е това нещо, което никога не биха ви казали. Някои Водолеи са хлътнали много в близък ваш приятел, но не смеят да разкрият чувствата си, защото от една страна те са във връзка, а от друга обектът им на желание също има партньор до себе си. Дано увлечението премине без проблеми!

Риби: Рибите си дават вид на хора, които имат високо самочувствие. Ако ги опознаете по-добре обаче, ще видите, че са много колебливи относно себе си. Най-голямата лъжа в живота им е, че ви казват колко са уверени в себе си, а всъщност нямат никакво самочувствие и на моменти дори се мразят. Трябва много да внимавате с това поведение и да не го провокирате допълнително с някоя своя реплика или действие, което още повече ще занижи самочувствието им.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се пише: не знам или незнам?

Как да проверим гъбите дали са отровни?

Защо в къщата е по-студено, отколкото навън: 5 причини

Кога не трябва да подарявате и да изхвърляте стари вещи?

Преди да сготвите пилето направете това, за да премахнете химията от него

Какво да правите, когато ви се прияде шоколад: 3 съвета за различни случаи

Как да отучим кученцето да хапе ръцете и краката ни?

Класация на най-добрите съпрузи според зодията им

Хората с тази кръвна група са най-красиви

Ако преминавате през труден период в живота си, прочетете тази притча

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com