Голямата ЛЪЖА в живота на всяка от 12-те зодии (ЧАСТ 1)

25251
Голямата ЛЪЖА в живота на всяка от 12-те зодии (ЧАСТ 1)

Всяка зодия крие нещо голямо в живота си, което не иска да споделя с никого или с много тесен кръг от хора. Мислим си, че познаваме хората, с които живеем и които обичаме, но накрая се оказва, че лъжите, които стоят помежду ни са по-големи, отколкото си мислим.

Ето коя е лъжата на живота на всяка една от 12-те зодии:

6-те двойки ЗОДИИ с голям шанс за бебе през есента (ЧАСТ 2)

Всяко чудо се случва точно тогава, когато най-малко очакваме. Тази есен ще бъде особено вълнуваща за тези двойки зодии, които имат дост...

Овен: Представителите на тази зодия като цяло обичат да крият много неща от живота си. Но това, което не казват на никого, е че в миналото си са имали сериозна връзка, която е приключила заради тяхна грозна изневяра и едно силно разбито сърце. Страхуват се да не повторят грешката си, затова и не казват на никого за греха си.

Телец:  Телците често послъгват, но за по-малки и незначителни неща. Съвестта им е много изострена и не обичат да крият кой знае какво. Има едно нещо обаче, което много ги притеснява и не искат да споделят с никого, особено със сегашната си половинка. И това е развод на много крехка възраст, за който нямат вина, но стои като петно в миналото им, което не могат да изтрият.

Близнаци: Лъжата за близнаците е нещо като ежедневие. И изобщо не им пречи да крият каквото и да е. Както всяка друга зодия и Близнаците си имат голяма тайна, която знаят само те и един единствен техен близък приятел. В миналото си са имали проблеми с алкохола, които понякога се връщат за кратко, но успяват да се преборят със стария навик.

Рак: Раците изобщо не обичат да говорят за себе си и са доста потайна зодия. Трудно можете да извадите кирливите им ризи, защото ги пазят с цената на всичко. Тяхната най-голяма лъжа и тайна в живота е, че са постъпили много несправедливо с един от най-близките си хора. Душевните рани, които са издълбали, са толкова дълбоки, че едва ли някога ще зараснат. Много тежко провинение към много близък човек.

6-те двойки ЗОДИИ с голям шанс за бебе през есента (ЧАСТ 1)

Има периоди в годината, в които се случва всичко онова, което ни се иска. Есента ще е особено подходящ период за планиране на бебе за т...

Лъв: Лъвовете са горди както с успехите си, така и с грешките и лъжите си. Егото на тази зодия е на доста добро ниво, така че спокойно могат да ви кажат за какво ви лъжат и какво не знаете за тях. Едно от най-честите неща, които ви казват, е че никога през живота си не за изневерявали. Това е абсолютна лъжа – повечето им връзки завършват с грозна изневяра и сълзлив край. Заложено е в природата им да са завоеватели, да имат много любови и винаги да се чувстват на върха на вълната. Не им се връзвайте, ако ви кажат отново, че са най-честните партньори.

Дева: Девите не си падат чак толкова по умишлените лъжи, ако излъжат за нещо, няма да осъзнават много какво и защо правят. Най-голямата лъжа в живота им е това, че някога са обичали истински. Притесняват се да кажат, че досега не знаят дали са усещали истинска любов, дори със сегашния си партньор. Много са несигурни във връзките си, които ги прави много уязвими на тази тема и никога няма да ви разкрият тайната си.

ВТОРА част – прочети ТУК

 

3-те ГРЯХА на всяка от 12-те зодии (ЧАСТ 1)

Всяка зодия знае, че има неща в живота си, които би променил или поправил, но не може да се справи и то остава да тежи на съвестта им. ...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 5 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 5 май /валутен калкулатор/

Пожелания за Великден 2024 - ето кой има имен ден

Какво трябва да се яде първо на Великден и в колко часа се разговява

Как се е празнувал Гергьовден в миналото?

Защо 6-ти май е ден на Българската армия?

Да бягаш маратон и да дегустираш 25 вида вино? Абсолютно е възможно (ВИДЕО)

Какво се прави на Гергьовден за късмет през цялата година?

Болят ли ви ставите? Тези храни или напитки може да са виновни затова.

От кои храни да се откажем, за да имаме хубава кожа?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com