Има ли редът на раждане отношение към изневярата

917
Има ли редът на раждане отношение към изневярата
Снимка: Pixabay.com

Редът за раждане има ли нещо общо с изневярата? Да, изглежда така.

Има ново проучване, което може да ни помогне да открием измамник, и то идва от романтично-прогресивните лаборатории на Ашли Мадисън. Според проучване на водещия в света „уебсайт за женени запознанства“, има доказателства, че най-големият брат или сестра е най-вероятно да изневери и да излезе извън периметъра на моногамията. В проучването са анкетирани 1000 членове на Ashley Madison. От тези 1000 членове, които всички са признали, че изневеряват (така че нямат причина да покриват отговорите си), 78 процента имат братя и сестри.

От тези 78 процента, огромните 40 процента от изневеряващите са най-възрастните братя и сестри.

Освен това, най-разпространената група от онези, които най-често изневеряват, имат двама по-малки братя и сестри - 31%. И следват тези, които имат само един брат или сестра - 26 процента.

Защо най-големите братя и сестри, които най-често се свързват с лидерство и успех, са свързани толкова тясно с изневярата? Тъй като те са единственото дете в семейството, което е получавало непрекъснато внимание, очакванията са по-високи и следователно стресът от това да бъдат отговорни също е на лице. От друга страна, други проучвания показват, че най-възрастните също са по-склонни да изпитат по-голям успех в кариерата си поради техния ред на раждане и да бъдат родени в естествената лидерска позиция сред своите братя и сестри.

„Най-старият брат или сестра е известен с това, че е лидер и има състезателен характер“, казва Изабела Мизе, директор „Комуникации“ на Ашли Мадисън. „Възможно е да поеме ролята, която да ги накара да поемат контрола над сексуалния си живот и да задоволят нуждите си.“

Повече пари, повече проблеми? Възможно е, но независимо от богатството, изглежда, че да си най-големият е едновременно благословия и проклятие.

Не че тази новина се равнява на неизбежна гибел за тези, които са романтично обвързани с някой, който се окаже първороден, но има няколко известни лица, чиито действия могат да гарантират статистиката на Ашли Мадисън.

Това, което може да бъде най-тревожният аспект на това проучване е фактът, че 86 процента от анкетираните съобщават, че са имали щастливо детство. Така че вековните исторически показатели като лошо семейство не са виновни, когато най-големият брат и сестра се отклоняват от правия път, поне не в това проучване. Тези респонденти също съобщават, че имат близки отношения с по-малките си братя и сестри, въпреки че 81 процента от тях никога не биха признали изневярата си на своите братя или сестри.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 5 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 5 май /валутен калкулатор/

Пожелания за Великден 2024 - ето кой има имен ден

Какво трябва да се яде първо на Великден и в колко часа се разговява

Как се е празнувал Гергьовден в миналото?

Защо 6-ти май е ден на Българската армия?

Да бягаш маратон и да дегустираш 25 вида вино? Абсолютно е възможно (ВИДЕО)

Какво се прави на Гергьовден за късмет през цялата година?

Болят ли ви ставите? Тези храни или напитки може да са виновни затова.

От кои храни да се откажем, за да имаме хубава кожа?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com