Избери цвят на косата според зодията си

52528
Избери цвят на косата според зодията си
Снимка: iStock/Guliver

Боядисването на косата не е за всеки. Но вие от тези хора ли сте, които обичат да променят външния си вид? Тогава трябва да слушате внимателно сега, защото сме избрали цвета на косата, който ви подхожда идеално според характера и характеристиките на вашия зодиакален знак . Може би следващата ви смяна на косата е тук.

Водолей: Синьо, розово, червено – основното е цветно

Моля ви, недейте да изглеждате като всички останали! Цветът на косата ви трябва да е оригинален и да се откроява от тълпата. Най-добрият начин да направите това е с екстравагантни цветове на косата, които не всеки има на главата си. Сияещ сребрист цвят също би било опция за вас.

Риби: Розово русо и ягодово русо

Цветът на косата ви трябва да подчертава вашия романтичен и мечтателен характер и в същото време да излъчва лекота. Не трябва да е прекалено крещящо или силно за вас, но все пак креативно. Ето защо нежната розова блондинка или ягодова блондинка е точно за вас.

Боядисването на коса – през колко време да го правим?

Овен: Кестеняв или яркочервен

Вашият огнен темперамент определено трябва да се отрази в цвета на косата ви. Едва ли става по-огнено, отколкото с ярко червено. Който Овен смята, че е твърде динамичен и забележим, може да избере и червеникаво-кафяв или кестеняв.

Близнаци: Забележими ефекти

Едноцветните, естествени цветове не ви идват на ум, защото като Близнаци ви харесва игрив и богат на контраст цвят, когато става въпрос за цветовете на косата. Вие търсите това специално нещо. С техниката на балаяж можете да добавите виолетово към косата си или да оформите лицето си в стил „Коса с пари“ с розови отблясъци вместо с руси.

Шест начина да съживите косата си

Рак: Медено русо и карамелено русо

Чувствителният Рак подхожда по-рационално към темата за цвета на косата: Какво винаги е възможно? Искате цвят на косата, който да отговаря на всяка ситуация и настроение – постоянна прическа, която не избледнява директно или трябва да бъде пребоядисана незабавно. Топлите руси тонове като медено русо и карамелено русо са супер лесни за грижа и подобряват настроението във всяка ситуация.

Лъв: Прасковена руса и медна

Вие сте екстроверт и искате да привлечете вниманието на всички с цвета на косата си – и преди всичко искате да бъдете запомнени. С прасковено русо и медно, всеки Лъв прави трайно впечатление. Също така, защото и двата нюанса са много модерни в момента.

Най - известен

Дева: Богато кафяво като еспресо

Подобно на Рака, вие търсите надежден цвят на косата, който да подхожда на всяка ситуация и най-доброто от всичко да изглежда винаги добре. Истинската класика и вечните цветове на косата са идеални за Девата! Не можете да направите нищо със сложни техники за оцветяване. Богатите цветове като еспресо или шоколадово кафяво изтъкват най-добре вашата личност.

Везни: Пепеляв тон или бронз

Балансираните цветови хармонии, които изглеждат естествено и не са твърде вълнуващи, подчертават идеално вашия характер. Пепелявото русо може да е твърде скучно за другите, но за Везните това е мечтаният цвят на косата. И ако искате нещо малко по-вълнуващо, бронзовият тон е идеалният избор.

Скорпион: Тъмночервен и черно-кафяв

Скорпионът обича да привлича погледите, но иска да изглежда интересен и мистичен. И какво по-вълнуващо от тъмните нюанси на черното. За да им дадете това определено нещо, трябва да опитате тъмно червено или черно-кафяво за следващия си цвят на косата.

Грешките, които допускаме с косата си и тя става грозна

Стрелец: Омбре изглед

Това, от което се нуждаете, е поглед, пълен с енергия. За Стрелец не е толкова важен цветът на косата, колкото ефектите, които могат да бъдат създадени чрез различни техники за боядисване. Визията омбре преди всичко!

Козирог: Естествен цвят на косата

Козирозите не обичат сложните процедури при фризьора и експериментите със сигурност не са ваше нещо. И за да не изпаднете дори в ситуацията да сгрешите, държите ръцете си далеч от оцветяванията и оставате верни на естествения си цвят на косата. Ако не друго, изберете лек нюанс, който избледнява след няколко измивания.

Телец: Топло кафяв или тъмен карамел

Подчертавате силния си характер с топли и меки нюанси, които изглеждат стилно и луксозно. Винаги сте модерни и не можете да направите абсолютно нищо лошо. Топъл кафяв или кафеникав карамел свидетелства за елегантност и винаги изглежда добре поддържан.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 5 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 5 май /валутен калкулатор/

Пожелания за Великден 2024 - ето кой има имен ден

Какво трябва да се яде първо на Великден и в колко часа се разговява

Как се е празнувал Гергьовден в миналото?

Защо 6-ти май е ден на Българската армия?

Да бягаш маратон и да дегустираш 25 вида вино? Абсолютно е възможно (ВИДЕО)

Какво се прави на Гергьовден за късмет през цялата година?

Болят ли ви ставите? Тези храни или напитки може да са виновни затова.

От кои храни да се откажем, за да имаме хубава кожа?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com