Изненада! Кулагин е сгоден за...жена

24428
Изненада! Кулагин е сгоден за...жена
Снимка: Facebook

Валентин Кулгин бил сгоден! И то за красавицата, класирала се на шесто място в конкурса на американското списание "Максим" - танцьорката Елена Виан.

"Близки сме с Кулагин повече от девет години. Няма да изпадам в подробности и да обяснявам отношенията ни", сподели пред "България Днес" красивата Елена.

Лъсна грозна шашма с Плачков във VIP Brother?

Актьорът Веселин Плачков трябвало по договор да напусне VIP Brotherслед 15-ия ден от престоя си. Заедно с продуцентите са измислили сце...

Освен успешен модел тя е професионален фрий-денс танцьор и през последните години е едно от най-емблематичните лица на клубната сцена в София. Освен това се изявява и като дизайнер на сценични костюми на балета.

От години Елена е известна и в артистичните среди, след като се снима в рекламата на мастика заедно с Мариан Вълев. Тогава излезе слухът, че двамата са гаджета, но актьорът отрече, като каза, че червенокосата красавица има сериозно гадже от години.

Самата Елена е прима балерина от денс формацията "Хаус оф Кулагин". Двамата с Валентин обмислят скоро да създадат и общ моден бранд. Скандалният Кулагин е стилист на голяма част от артистичния ни елит. Сред имена са фолкпевиците Емануела, Галена, Галя и Миро от "Каризма", Златка Димитрова, Бориса Тютюнджиева и т.н. Освен това е бил гримьор на актрисата Мила Йовович, която се е снимала във филм в България. Друг доверил се на неговия талант е най-прочутият травестит по цял свят Аманда Лепор и Надя Али.

През 2011 година Кулагин създава еротично арт шоу, наречено The BirdCage Show. Танцьорки в него бяха плеймейтките Златка Димитрова-Черната и Галина Димитрова. Като певица се изяви Лейди Би. Това шоу получава признание за "най-добро клубно шоу" за 2011 година.

"Никой не знае какъв всъщност съм. Въплъщавам в себе си стила "крос-дрес", който е смесица между мъжка и дамска мода едновременно. Аз съм бъдещето", сподели Кулагин малко преди да влезе във "ВИП брадър". Именно заради екстравагантната си визия и поведение голяма част от хората го смятат за гей. Според близки до него обаче това е само поза, за да си вдига рейтинга.

Диона зарязана от гаджето заради ромския ѝ произход

Двоен удар понесе изпълнителката Диона през последната седмица. Освен, че я изгониха от Къщата на VIP Brother, гаджето ѝ също я изрита...

Около името на Кулагин се развиват различни скандали. Той публично обвини Галя от "Каризма" за това, че му дължи голяма сума пари от 2010 г. Освен това призна, че по време на парти певецът Миро е поискал секс от него. Друг, попаднал на мушката на Валентин, е водещата Албена Вулева. Той я "погреба" във фейсбук страницата си. Това се случи, след като Албена направила компрометиращ репортаж с него.

Само преди няколко години скандалният дизайнер щеше да влезе и в сезона на риалити предаването "Къртицата".

"Този път няма да си мълча. Продуцентите са ме поканили като "златното ухо" и ще разкажа играта на всички участници. Всеки от тях има тайна и аз я знам", зарече се безскрупулният дизайнер, но продуцентите се отказаха от него.

Заради острия си език Кулагин е във враждебни отношения с немалко популярни личности. Преди време самият той се оплака, че бил заплашван от Николета Лозанова и Валери Божинов да не разгласява случки от живота им.

"Не ми пука. Знам за секса и на двамата с други лица. Освен това Николета е момиче без професия, винаги ще бъде нечий сателит. А в живота горката, е абсолютно невзрачна. Имал съм случаи, в които е седяла на съседна маса в заведение и изобщо не съм я разпознавал", твърди Валентин Кулагин.

Дара разказа за връзката си с Папи Ханс

Младата сензация на българската поп музика — Дара, записа първото си парче на английски "My Time", което за по-малко от месец съб...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com