Как да имаме равномерен и естествен тен

4770
Как да имаме равномерен и естествен тен
Снимка: Pixabay.com

Отивайки на плажа искате от първия ден да сте с перфектен загар? Това вече е възможно и е напълно безвредно – моментален спрей тен. Това е професионална процедура за моментално придобиване на красив, равномерен и здравословен загар. Много популярен метод в чужбина, у нас все още не е много разпространен. Няма никакви ограничения относно ниво на потъмняване, тип кожа, възраст или пол. Чрез него ще получите мечтания загар на кожата за най-много 30 минути. Но както веки продукт си има предимства и недостатъци. Ето какви са те.

Предимства

Тена е видим около 2 седмици, което е доста като отбележим, че са нужни само 30 минути, за да се сдобиете с него. Тена е напълно равномерен и постепенно изгубва наситеността си малко по малко. Алергични реакции не са познати и процедурата е напълно безвредна, тъй като е създаден от захарна тръстика. Продукта почти веднага се абсорбира от кожата. Процедурата се извършва чрез равномерно разпръскване на определено количество продукт, което гарантира равномерен тен. Извършва се в козметичните салони и е доста по-сигурен начин отколкото придобиването на тен чрез бронзанти вкъщи.

Ето защо да използваш слънцезащитен фактор 100 на плажа това лято

Спомняш ли си обсебената си по слънцезащитата майка, която настояваше да се мажеш с висок фактор слънцезащитен крем, когато отиваш на п...

Има 2 начина за извършване на процедурата:

1. Спрей тен кабина – този начин отнема секунди. Влизате в една кабина и по тялото ви се разпръсква автоматично струя под формата на пара. В кабината има сешоар, за да може след процедурата да облечете дрехите си спокойно, без опасност от неприятни петна по тях.

2. Спрей тен пистолет – извършва се от специалист, който набляга на желаните от вас зони. Отнема малко повече време и трябва да се изчака малко преди обличане на дрехите. Пистолета може да се използва и в домашни условия , но не е особено разпространен

Недостатъци

Как да имаме тен по-дълго

Току-що сте се прибрала от морската си почивка и се чудите как да запазите хубавия си тен за по-дълго време? Ако искате да имате този з...

Възможно е да застанете неправилно в кабината и резултатите след това няма да са достатъчно задоволителни. Освен това друг доста голям недостатък е, че ако искате да се поглезите с тази процедура трябва да знаете, че това е вариант, изискващ висока финансова инвестиция.

 

Тена избледнява напълно незабележимо. Процедурата гарантира естествен и равномерен тен, който ще ви дари със самочувствие през летните дни. Нарастващата глобална тенденция за здравословен живот неизбежно рефлектира и върху индустрията за разкрасяване. Това е полезен и здравословен начин за перфектен загар. С негова помощ думата солариум скоро ще бъде забравена. Лосиона прониква в най-горния слой на епидермиса, заради което кожата потъмнява.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Как се наричат нишките в банана и напълно безопасни ли са за здравето ни

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно