Как различните зодии си представят перфектните коледни празници

3786
Как различните зодии си представят перфектните коледни празници
Снимка: iStock/Guliver

Тиха семейна вечеря, екскурзия, тур по заведенията, палатка в планината или вила на брега на гореща дестинация – каква е представата на различните зодиакални знаци за идеалната Коледа? Проверете и вие ли виждате перфектните коледни празниците така.

1.       Овен

Цар на организацията, той не обича изненадите, хаоса и неизвестността. Държи всичко да е под контрол, по стриктна програма, всеки да има своите задачи и отговорности и празникът да протича по часовник. Положителното е, че няма да ви липсват нито храна, нито забавления, нищо и никой няма да е пропуснат. Отрицателното е, че няма да е особено интересно, елементът на изненадата и непредсказуемите вълшебства ще бъдат задушени в списък от А до Я.

2.       Телец

Коледата е повод да… преядеш. Представителите на зодия Телец са кулинари, изкушени от храната, чревеугодници и лакомници. Вероятно няма да я приготвят сами, но ще прекарат целия ден в кухнята, хапвайки от готвещите се ястия. За тях Коледа е вкусна, сладка, а перфектната Коледа е свързана с трапеза, отрупана с храна.

3.       Близнаци

Свикнали да правят всичко в последния момент в нощта преди Коледа, те ще украсяват, пазаруват и опаковат подаръците, а самата им Коледна нощ е време за почивка. Перфектният празник за тях е спокойният, лежерният, имат нужда от него след голямото пазаруване, готвене и предколедни приготовления.

4.       Рак

Представителите на тази зодия държат на домашния уют и семейството. Идеалната Коледа за тях е споделената с близки и роднини. Няма значение къде, важно за тях е да са със семейството и хората, които обичат.

5.       Лъв

Лъвовете са царете на кухнята. Те са умели кулинари и идеалните празници за тях са тези, в които могат да се развихрят, да приготвят кулинарни изкушения за много хора и да получат поздравления за уменията си.

6.       Дева

Естет по природа, нежна душа с фин усет към изкуството, Девата обича да прекарва празниците в украсяване на дома или офиса си. Тя е душата на всяка празнична украса, на всяко парти и няма да сгрешите, ако ѝ възложите да украси залата или стаята, в която ще празнувате.

7.       Везни

За представителите на зодия Везни празниците са подаръци. Те прекарват целия месец в търсене на най-подходящия за всеки. Най-важното в празничната нощ за тях е да поднесат щастие, опаковано с панделка.

8.       Скорпион

НИКОГА не подарявайте тези неща на КОЛЕДА – не носят късмет

Коледа наближава. Остават по-малко от 40 дни до един от най-светлите и обичани празници от годината. Колкото по-близо са тези дни, толк...

За странните скорпиони няма значение кой ден е. Ако са щастливи, те празнуват, ако е Коледа, но не им се празнува, за тях е просто ден от календара. Включват се вяло в подготовката и не се чувстват длъжни да са някъде, да правят нещо или да празнуват само защото е Коледа.

9.       Стрелец

За Стрелеца перфектната Коледа означава лудо парти с много хора, безкраен шумен купон, маратон по баровете и стотици непознати хора. Не ги търсете в дните около празниците, вероятно и те самите не знаят къде се намират тогава.

10.   Козирог

За тази зодия семейството е най-важно. Те изоставят приятели и познати и прекарват празниците в домашна обстановка – така си представят идеалната Коледа.

Как да направим идващата Коледа вълшебна?

След малко повече от месец Коледа ще бъде на прага ни отново, за да ни донесе прекрасни семейни моменти. В тази статия ще ви дадем няко...

11.   Водолей

Водолеят няма да се спре по време на празниците. Първо ще организира такъв вкъщи, след това ще обиколи всички приятели. Носи коледния дух и разпръсква щастие, защото за него щастие е да бъдеш сред хората, които обичаш.

12.   Риби

Рибите ще приготвят всичко сами и ще съберат на едно място и семейството, и приятелите си. За тях празниците са онези, които са пълни с хора и споделени с всички.

 

Забавни идеи за коледни подаръци, за които няма да дадем пари

Коледа идва, а времето е много трудно за доста хора. И е нормално да се чувстваме потиснати ако не можем да си позволим. В тази статия...

 

 

 

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Повече въздух и още 3 начина да предотвратите развалянето на храна в хладилника

На 8 май манифестираме желания по Новолуние, ето как

Защо растителното мляко може да е опасно?

Топ 4 на най-манипулативните зодии

Тези 6 фрази показват, че сте щастлив човек!

5 подли хранителни навици, които могат да доведат до киселини

Как да завиждате правилно и да не се сравнявате с другите?

4 начина да направите пицата здравословна

Ето защо не трябва да оставяте черпак или лъжица в тенджера със супа

Запазете спокойствие: Тази емоция увеличава риска от инсулти и инфаркти

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com