Как се държат различните зодии, когато лъжат

9791
Как се държат различните зодии, когато лъжат
Снимка: iStock/Guliver

Колкото и да се старае човек, е невъзможно да бъде напълно честен през цялото време. Независимо дали лъжете шефа си, че не сте дошли късно в офиса, или партньора си за нещо друго - всички го правим.

Ето поглед към това как се държар различните зодии, когато лъжат: 

1.       Водолей

Водолеите са толкова креативни и иновативни, че могат да разкажат лъжлива история, която звучи невероятно правдоподобно. По този начин те лесно могат да заблудят онези, които обикновено усещат лъжите.

2.       Овен

Известно е, че са доста откровени и рядко лъжат. Ако, обаче, има ситуация, в която трябва да излъжат, те ще избягват индивида, когото са излъгали след това. Това е така, защото лъжата ги смущава.

3.       Рак

Ракът умишлено няма да излъже, но ако това ще му спрести наприятности, няма да се поколебае да го направи. В същото време те ще откажат да ви гледат в очите, докато лъжат, и дори след като го направят.

4.       Козирог

Те се борят толкова много с изричането на всякакъв вид лъжа, че разкриват факта, че лъжат! Ако ги хванете в лъжа (това е много лесно да се направи), те няма да отрекат това.

5.        Близнаци

5 признака, че човекът срещу теб те манипулира

Ако се чувствате много уморени на работа и сте плакали няколко пъти в тоалетната през последната седмица, причините може да са много. Н...

Експертни комуникатори, Близнаците ще излъжат по същия начин, сякаш казват истината за нещо. Но само защото не се колебаят да лъжат, не ги прави отлични лъжци.

6.       Лъв

Независимо дали казват истината или лъжат, те няма да реагират добре, ако се съмнявате в тях. Ако проявите някакво съмнение към Лъв за каквото и да било, той ще направи всичко, което е по силите му, за да се почувствате виновни, че се съмнявате в него.

7.       Везни

Те ще се срамуват, че са нечестни с вас и ще избегнат възможността да се изправят срещу вас на всяка цена, след като изрекат тази лъжа.

Зодиите, които ще ви бъде много трудно да излъжете

Има хора, които са толкова наивни, че лесно можете да ги излъжете за каквото и да решите. От друга стана, обаче, има други, с които ням...

8.       Риби

Те ще бъдат или експерти, или ужасни в това отношение, тъй като са толкова прозрачни. Въпреки това, независимо дали са добри или не са, те ще отстояват лъжите си, независимо от всичко.

9.       Стрелец

Ако на Стрелец някога се наложи да излъже, те ще я споменат за кратко, няма да навлизат в подробности и след това ще изчезнат! Те просто са много зле в това, защото са честни по природа.

10.   Скорпион

3-те зодии, които могат да излъжат дори детектор на лъжата

За някои хора лъжата е начин на живот. Те с лекота успяват да измамят околните без да изпитват угризения за това. Ето кои са трите зод...

Те могат да излъжат по същия начин, по който казват истината. Причините за лъжата винаги ще включват или да защитят себе си, или някой, когото обичат по каквато и да е причина.

11.   Телец

Единственият път, когато съзнателно ще излъжат, е ако искат да се измъкнат от нещо. Тъй като не се знае дали Телецът е добър лъжец, те буквално ще репетират лъжата, която ще изрекат, за да изглеждат по-убедителни!

12.    Дева

Девата ще ви даде честното си мнение дори с риск да нарани чувствата ви. Ако, обаче, Девата все пак влезе в ситуация, в която трябва да излъже, те ще репетират лъжата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com