Как се справя всяка зодия с разбитото сърце?

7768
Как се справя всяка зодия с разбитото сърце?
Снимка: iStock/Guliver

Всеки преживява раздялата по свой собствен начин. Някои успяват да я преодолеят в рамките на дни, докато други изпадат в дупка и не могат да се измъкнат от омагьосания кръг на вина, отчаяние и съжаление за миналото. Ето как реагира всяка зодия на раздялата.

Телец

Мрази промяната и дори любовта да се е изпарила, той предпочита да остане в позната си зона на комфорт. Прави всичко по силите си, за да върне нещата, както са били и му е необходимо доста време, за да свикне с мисълта, че е сам.

Рак

Като най-емоционалния знак в зодиака, той преживява всяка раздяла трудно и има чувството, че е настъпил краят на света. След всяка раздяла губи част от сърцето си и му отнема страшно много време, за да я преодолее.

Скорпион

При него всичко е двете крайности. Когато обича го прави също толкова силно, колкото мрази. Наясно е, че животът е поредица от промени, към които трябва да се напаснеш, но въпреки това преживява трудно разделите и може да бъде много отмъстителен, ако е истински наранен или са му изневерили.

Кажи ми коя зодия си, за да ти кажа как изневеряваш

Водолей

Тази зодия често стои в изчаквателна позиция, докато животът се нормализира. Нужно е да положи усилия, за да се адаптира към промените, за да се възползва на максимум от тях.

Лъв

Гордостта му няма да позволи да изпадне в дупка и самосъжаление. Дори вътрешно да изгаря от болка, никога няма да покаже емоциите си пред света. Ще му бъде трудно, но ще успее да се справи с разбитото сърце по собствен си начин.

Козирог

За него раздялата е нещо, което ще го нарани, но за кратко. Най-вероятно е усетил на къде отиват нещата и предварително се е настроил за подобна развръзка. Ще пребори трудностите с неуморна работа, която няма да позволи на негативните мисли да превземат ума му.

Дева

Те са аналитични по природа и изневярата за тях няма да дойде като гръм от ясно небе. Предварително са разчели знаците и няма да е изненада, ако вече са си подготвили почвата за нова връзка. Никога няма да приемат бившия си обратно и дори са способни да влязат в показни връзки, за да го наранят.

Везни

Не обичат да бъдат сами и трудно преживяват разделите. Всяка връзка оставя следа в душата им и често изпитват неудобство от обкръжението си след поредния неуспех на любовния фронт.

Риби

Живеят в собствен свят, който ги откъсва от реалността и това им помага да преминат по-лесно през раздялата. Неуморни са в търсенето на щастието и не са им нужни много усилия, за да се впуснат в нов романс.

Зодията, която най-много изневерява

Овен

Те са силни хора, които преминават през всяка житейска трудност, но, когато им бъде разбито сърцето, ще забележите, че зад бронята на великия войн, се крие ранима душа, която е способна да обича до безумие и може да изпитва отчаяние и несигурност.

Стрелец

По природа са независими личности, които са изградили образ на силен и трудно раним човек. Никога няма да покаже, че му е тежко на душата след раздяла и е истински експерт в прикриването на мъката си.

Близнаци

Егоист по природа, който изповядва максимата "Той губи и не знае какво е изпуснал". Трудно може да му разбиете сърцето и просто ще си намери друг - по-добър и достоен от последния му партньор.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Добавка в солта, която в горещо ястие може да се превърне в отрова

Напукани устни – как лесно можем да се справим с тях?

Жена заведе труп в клон на банка, за да изтегли заем

Чесън, пиле и още 4 продукта, които ще заличат бръчките от лицето ви и кожата ви ще заблести

Научете се да пестите: 5 полезни навика, които ще ви помогнат по време на криза

353 балерини поставиха нов рекорд на Гинес (ВИДЕО)

Хитри начини за употреба на хартиените кърпи не само в кухнята

Защо трябва да разпръснете лук в ъглите на стаята - ще се изненадате

Защо водата в аквариума става мътна?

Как се пише: обяснение или обеснение?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com