Какви са жените според кръвната им група?

5071
Какви са жените според кръвната им група?
Снимка: iStock/Guliver

В световен мащаб разпределението на кръвните групи е в последователността: 0, A, B и AB, като „резус факторът“ (протеин, намиращ се върху клетъчната мембрана на червените кръвни клетки) и половата принадлежност не са взети предвид.

Съществуват теории, поддържани предимно в Япония и Корея, според които човешкият темперамент е в пряка зависимост от кръвната група на индивида. На тази база по-долу е изложен анализ на тази зависимост при представителите на женския пол.

1. Кръвна група 0

Характерно за жените от тази група е, че те са страстни партньорки и търсят мъже, които да бъдат на същото ниво в сексуално отношение. При това проявяват силна ревност и правят всичко възможно да стабилизират „връзката“ си, ако решат, че тя се разпада. Бидейки силни личности, те с лекота се справят с житейските проблеми и градят успешна професионална кариера.

Само за жени! Какъв е характерът ти според месеца на раждане?

В семейството искат да получават перманентно внимание, обич и много нежност от своите „половинки“, като им се отплащат по същия начин, стимулирайки ги същевременно да градят успешна кариера. С децата си изграждат лесно приятелски отношения.

2. Кръвна група А

Жените от тази група притежават спокоен темперамент и проявяват търпеливост. Те са много общителни и безкористни в отношенията си с околните, стремейки се да решават безконфликтно възникналите проблеми. Бидейки дисциплинирани, поддържат спретнатост у дома, с цел да постигнат комфорт.

Упорити в своята търпеливост, могат да станат раздразнителни. В семейството играят често подчинена роля, особено ако са свързали живота си с качествен партньор, когото обичат и уважават и за когото са повече от сигурни, че не ще ги нарани или измами. Срамежливи са в любовните си отношения и имат високи изисквания по отношение възпитанието на децата си.

3. Кръвна група B

Гъвкави по характер, жените с тази кръвна група не се депресират от самотата и се чувстват прекрасно в голяма група от хора. При това не желаят да са в позицията нито на лидер, нито да са в подчинено положение. Съхраняват умело своята независимост и проявяват находчивост да се възползват от открилите се възможности.

4 черти от женския характер, които привличат мъжете като магнит

Социално отворени, за тях флиртът е прекрасно забавление, поради което са обкръжени винаги от много мъже. Жадни са за удоволствия и техните избраници трябва да демонстрират непресъхващи нежност и вярност, за да преборят тяхната привидна недосегаемост. Бидейки недостатъчно взискателни, те се оказват в затруднено положение, когато решат, че е време да сключат брак. Но веднъж изградили семейство, те са лоялни съпруги и всеотдайни майки.

4. Кръвна група АВ

Жените от тази най-малобройна кръвна група, са чувствителни, но и добре балансирани натури. За тях е естествено да проявяват такт, учтивост, както и да демонстрират честността си. Недостатък е, че се затрудняват да бъдат приятели с децата си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тези зодии ще донесат вихрушка от драма и емоции в живота ви

Какви грешки се правят при отглеждане на ягоди в двора

Кой и кога не трябва да ходи на сауна - проверете дали сте сред тях

Вгорчават живота си сами: Тези зодии не могат да се освободят от миналото

Какво е синхроничност и как да разберем, че сме преживели съдбовна среща

Дълбоки като океан: Тези носят интелектуални и емоционална мощ

Май месец носи изобилие на тези 4 зодии

30 утвърждения за привличане на мъж в живота ви

4 хитри трика да излезете от токсични отношения

Топ 5 зодии, които са страстни любовници

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com