Какво мъжете не харесват в една жена

12225
Какво мъжете не харесват в една жена
Снимка: iStock/Guliver

Една жена може да се бори за връзката си, но пък други са готови да зареждат дадена връзка. Какво обаче мъжете не харесват в дадена жена, ще разберете в следващите редове.

Миналото ви тегли назад

Да, всеки си има своите битки и е преживяла различни неща. Това обаче не трябва да бъде повод да живеете в тях. Споделете го с партньора си веднъж и до там – не е нужно да правите постоянно паралели към миналото си.

Мъжете не харесват това. Те искат жена, която е преборила миналото си и е готова за нови отношения. Да, ще носят с нея товара, но искат да видят, че сама го носи с лекота и достатъчно уверена в себе си.

Не го привличате физически

Мъжете винаги гледат първо тялото, а след това личността. Това е напълно нормално и ако след една нощ с вас той не е удовлетворен, просто няма да продължи отношенията си.

Не се съобразявате с дистанцията

Да, хубаво е да проявите интерес, но не и да завземете цялото му лично пространство. Това е обсебващо, а и показва, че нямате доверие към събеседника си.

Освен това, при така стеклите се обстоятелства, мъжът започва да си представя бъдещите ви отношения, в които той просто няма право на личен живот, хобита, интереси, излизания с приятели. Това просто го отблъсква от вас.

Излъчвате меркантилност

Да, нормално е една жена да иска да бъде осигурена материално, но ако това си личи във всяко ваше изречение, не е добър знак. Мъжете искат жена, която ще ги подкрепи във всяка една ситуация, а не просто да се интересуват от финансовото им положение.

А ето и нещата, които мъжете харесват в жените:

Жените, носещи тези имена, имат много късмет и пленяват всеки

Лилия Тези жена успяват да разсцъфнат още в ранна възраст и не спират да се разхубавяват и да носят красива енергия около себе си цял ...

Спокойствие – романтиката не трябва да го отделя от целите му. За него е важно двете да вървят в баланс и той вижда в жената до себе си спътникът си, а не пречка да постигне целите си.

Увереност – мъжът се чувства добре до жена, която е достатъчно уверена в себе си, а не търси постоянно потвърждение на качествата си. Ревността от друга страна е повод мъжът да си тръгне, защото иска жената до него да му има доверие, а не да го обвинява за нещо, което не е станало.

Независимост – тук става въпрос за финансовата независимост, но ако една жена има предходните качества, то мъжът може да си затвори очите за този факт. Всъщност, не е толкова важно тя да бъде богата, колкото да е готова да работят заедно за постигането на мечтите им.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Studio Grim: Най-иновативното студио за грим в България

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Най-красивите места в Испания
Най-красивите места в Испания

За повечето от нас Испания е морска дестинация с прекрасни плажове и чудни курорти. Но тази страна е истинско съкровище и може да предложи много...