Какво прави днешната дата 22.02.2022 толкова специална и носи ли късмет?

11685
Какво прави днешната дата 22.02.2022 толкова специална и носи ли късмет?
Снимка: iStock

ЗАЩО 22.02.2022 г. Е СПЕЦИАЛЕН ДЕН?

Днешната дата не просто звучи добре, но хората също така вярват, че в нея се крие нещо много по-специално и значимо за живота на всички ни. На английски днешния ден се нарича "Twosday", което може да звучи като "денят на двойките" и в нея могат да се крият много дълбоки значения. 

През този февруари минахме и през последните две такива дати от века - на 02 февруари 2022 и на 20 февруари 2022, като подобна последователност на дати разбира се започва още през 2000 година.

Кои са най-верните мъже според Зодиака

6 зодии ще увеличат капитала си в началото на пролетта

В началото на пролетта на 2022 г. някои представители на зодиакалния кръг ще могат да увеличат доходите си или дори да спечелят парични...

Докато повечето хора са доста развълнувани, че датата е 22.02.22 г., известна още като „два дни“, други търсят по-дълбоките значения на датата и защо тя е толкова важна.

Това, което най-много вълнува хората е, че дата е ангелско число, което в нумерологията (222) е много важно. Когато хората често виждат подобни числа навсякъде около себе си, те приемат това като знак от вселената, че са на правилния път в живота си. Като например всеки път щом погледнете часа на телефона, той да е 11:11 или 22:22. 

Това може да бъде прието като истински космически тласък, който ви подвърждава, че каквото и да ви се случва сега, то сте на правия път и ви предстои ново начало и много нови и все по-хубави начинания.

Нумерологията изследва числата в живота ви и тя е идеята, че вселената е просто една система, която ако бъде разбита на по-малки и прости за приемане от нас парченца, това което остава за нас са основните елементи - числата. Тези числа се предполага, че могат да ни помогнат да разберем по-добре себе си, света в който живеем и дори целия си живот - минал, настоящ или бъдещ.

Според много астролози нумерологията е страхотен спътник на астрологията и помага много в изясняването на знака ни, като един допълнителен и дълбок нюанс.

Рекорден брой сватби на 22.02.2022

80 двойки в София са избрали огледалната дата 22.02.2022 г., за да си кажат “да”. Заради рекордния им брой ритуалните зали ...

Какво можем да направим в днешния ден?

Днес можете да използвате енергията на специалната дата и нейните числа и да се концетрирате върху намеренията и мечтите си, като ги запишете на лист. Какви са мечтите ви, какви са целите ви, какво искате да промените? Пробвайте нещо ново, отидете на ново място. Сами ще намерите пътя си днес според вашите усещания и разбирания, но наситеността на енергията днес, само може да ви помогне да подредите ума си така както за вас е най-добре и да започнете да сбъдвате мечтите си. 

Девата е водовъртеж, Водолеят е звяр - коя е лошата страна на зодиите

Ако погледнем астрологически, слънцето се намира в риби, луната в скорпион, а юпитер също е в риби, като тази комбинация от водни знаци, помага много за повишаването на интуицията и чувствителността, което може да ни позволи да се потопим в емоциите си, да им повярваме и да се вслушаме в тях. 

Това е един духовен ден, в който можем да се осланяме на интуицията си, да повярваме в себе си и във вътрешното си аз повече, от всеки друг. Да мечтаем смело, толкова смело, че да превърнем мечтите си в планове, а специалните числа да ни помогнат да сбъднем всичко, за което помислим и почувстваме топлина днес.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

В колко часа трябва да пиете кафе, за да останете бодри през целия ден?

Спортни добавки: всичко за техните ползи и вреди

Как да научим кучето да стои само?

Опасно ли е говоренето насън?

Тези зодии удрят джакпота в края на май: Очакват ги големи финансови печалби

Доматеният сок - предимства и недостатъци за здравето

8 съвета как да ядем по-малко и да не гладуваме

Знаете ли колко е дълга река Дунав

Знаете ли колко е висока Статуята на свободата в Ню Йорк

Редно ли е да приключим любовна връзка по телефона?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com