Какво разкрива прическата му за него?

1482
Какво разкрива прическата му за него?
Снимка: iStock

Всички знаем колко много любов и грижа има в косите на жените. Те се боядисват, подстригват и стилизират според сезоните, събитията или по време на драстични кризи.

Понякога сме толкова обсебени от женските коси, че пропускаме момчетата, така че момчета, това е за вас. Заслужавате похвала за вашите трудно спечелени усилия, които сте положили в работата си, защото те не остават незабелязани.

Наблюдавахме толкова внимателно, че планираме да разкрием какво се опитвате да ни кажете. Споделяме какво наистина казва вашата прическа за вас.

The Bald Fade

Поддържайки косата хубава и къса, плешивото избледняване изисква обръснати страни и по-забележима дължина на върха. Този стил се съчетава добре с гъста, уверена брада!

Какво казва за него: Той не обича хаоса и не иска да управлява щурата си коса, но е готов да положи усилия, за да я укроти. Най-добрият начин да укротите косата е да я поддържате къса и той е щастлив да прави точно това. Този мъж е изцяло за ефективен стил!

Прическите, които състаряват

Помпадор

Подобно на думата „помпадор“, тази прическа е изискана. За да го опишем просто, косата е прибрана нагоре от лицето и се носи високо над челото.

Какво казва за него: Той е готин, той е модерен, но малко мистериозен. Той е търсеното лошо момче, Дейвид Бекъм, ако щете.

Зализана назад

Независимо дали е дълга или с дължина до раменете, тази коса ни връща към дните на Grease. Косата е пригладена назад, за да покаже красиво лице.

Какво казва за него: Косата му е по-дълга, но той е модерен и независимо дали го признава или не, той обича да разресва косата си и да я поставя перфектно. Тази прическа прави изявление, мъжът, който я носи, вероятно има достатъчно индивидуалност, за да привлече внимание.

Направете си прическа според зодиакалния знак

Мъжки кок

Мъжкият кок помита нацията през последните няколко години. Тази визия включва дълга мъжка коса и е оформена чрез прибиране в модерен разрошен кок.

Какво казва за него: Той се опитва да впечатли дамите с впечатляващо стегнати мускули и стегнати кокове. Напомня за древни времена, когато мъжете въртяха мечове и яздеха коне, докато пиеха медовина.

Обръснат частично

Придържайки се към любимата си прическа, този човек се ангажира да обръсне една малка част от косата си. Това обикновено включва показване на част или смесването й със стилна извивка.

Какво казва за него: Той иска да бъде модерен, но не иска да се ангажира напълно. Той обича да е изчистен, с фини черти.

Косата ни е средство за отразяване на нашата личност. Правейки различни прически, можем временно да променим самоличността си. Независимо дали е за мъже или жени, ние обичаме да можем да създаваме наши собствени шедьоври.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как сe приготвя традиционната питка за Гергьовден?

На кои държави е покровител Свети Георги?

Внимание: Тези хора не трябва да ядат домати

Диетолог: 4 храни, на които трябва да кажете "НЕ"

Как да игнорираме хората, които ни дразнят?

Кои позиции за спане са препоръчителни за гръбначния стълб?

Тези знаци на лицето ни са показатели за здравето

Великден 2024 - какво НЕ трябва да се прави

Поздравления за Великден 2024

Най-мощната молитва за Великден, която пази от всяко зло

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com