Какво ще ви се случи, ако видите делфин в Черно море?

8126
Какво ще ви се случи, ако видите делфин в Черно море?
Снимка: Gettyimages

Делфините са очарователни морски обитатели, любими не само на децата. Предвид, че броят на делфините в Черно море продължава да намалява поради замърсяване, измиране, неправилна грижа или липса  на познания относно опазването на тези великолепни създания, е истинско чудо да видите делфини, докато релаксирате на морския бряг.

По данни на „Зелени балкани“ броят им като цял е намалял от около милион през първата половина на миналия век до под 300 000 сега, въпреки че са защитен вид. По родното Черноморие са преброени през 2015 година например едва около 800 индивида, което прави вероятността да видите делфин в Черно море наистина малка. Дали гледката на играещи делфини е само добър късмет и удоволствие за вас, или фактът, че се случва толкова рядко да имате шанса да наблюдавате делфините в естествената им среда, следва да покаже, че появата им означава нещо специално за вас – знак, който съдбата ви изпраща? Има ли мистично послание в появата на делфините, които са ви позволили да ги наблюдавате, или е просто шанс, който сте имали да им се насладите? Какво ще ви се случи, ако видите делфин в Черно море и да търсите ли скрит смисъл?

Знаете ли с какво се храни делфинът?

Делфин в Черно море – какво ще ви се случи?

Ако имате късмета да наблюдавате делфин в Черно море, вероятно се чудите какво показва това и какво ще ви се случи.

1.  Това, което ще ви се случи на първо място, е възможността да се насладите на великолепието им и да ги фотографирате за спомен.

2.   На второ място това, което ще ви се случи, е, че ще имате редкия шанс да се изкъпете в кристално чисто като сълза море. Делфините обичат чистотата и щом са се появили на вашия плаж и играят във водата, то спокойно може да ѝ се насладите и вие – тя е изключително чиста. Това е доказан факт, който може да бъде потвърден с данните от редовните измервания, правени от Регионалната здравна инспекция. Качеството на морската вода е толкова по-добро, колкото по-често виждате делфини от брега в Черно море.

3.  На трето място това, което ще ви се случи, ако видите делфин в Черно море, е, че ще успеете да се отдадете на качествена почивка, изпълнена със спокойствие и тишина. Делфините не обичат навалиците и се появяват по бреговете на плажове, които са спокойни и тихи.

4.   Много хора вярват, че появата на делфин пред вас е знак, че ви очаква щастие и символ на късмета. Вероятно е така, защото рядко се случва да имате удоволствието да наблюдавате делфин от брега. Следователно, когато видите делфин в Черно море, може да очаквате късмета да ви сполети и в живота ви.

Ако имате щастието да видите делфин в Черно море, не търсете скрити послания, насладете му се и се отдайте на заслужен релакс на тихия и спокоен плаж и на плуване в съвършено чиста морска вода.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com