Карта таро за седмицата 21-27 юни

13634
Карта таро за седмицата 21-27 юни
Снимка: iStock/Guliver

За периода 21-27 юни картите таро вещаят път към просперитет и справяне с належащи проблеми.

Понеделник - Свят

Тази карта вещае чудесно начало на седмицата. Тя показва завършването на труден цикъл, дългоочаквано възнаграждение и възможност да оставите несгодите зад себе си. Според тази аркана е важно да бъде внимателни, за да не пропуснете пратениците на приближаващото се към вас щастие. Тя предсказва възникването на проблеми, ако повярвате на слуховете и се отдадете на разрушителни чувства.

Вторник - Колелото на късмета

Картата вещае дългоочаквано освобождаване от проблеми и грижи. Тя призовава да оставите миналото зад себе си. Промените към по-добро няма да закъснеят, ако сте готови за тях. Възможни са непредвидени обстоятелства, които могат да предизвикат вълнение. Важно е да запазите спокойствие и да не предприемате необмислени действия, които само ще влошат ситуацията. 

Сряда - Кула

Тази карта призовава да се откажете от илюзиите, които по никакъв начин няма да ви помогнат за решаването на належащите проблеми. Важно е да заложите на приоритетните задачи, без да губите ценно време за незначителни въпроси. Тази тактика ще ви помогне да изпълните задачите си навреме и да получите заслужена награда.

Четвъртък - Звезда

Може да бъдете сигурни, че сте избрали правилния път. Арканата ви насърчава да отправите поглед към бъдещето с оптимизъм и надежда за по-добро. Положителните мисли ще ви помогнат лесно да постигнете целта си и да получите награда за усилията си.
Не се гордейте с постиженията си от миналото. В бъдеще ще имате много победи, ако не се съмнявате в силните си страни и предприемете решителни стъпки точно сега.

Петък - Сила

Картата показва успех. Тя описва и ситуация на изолация, но не си струва да я приемате като изпитание. Арканата призовава за рестартиране на подсъзнанието и отказ от някои цели. 

Събота - Дявол

Откажете се от моментните капризи, които могат да създадат проблеми във връзките, а също и да доведат до финансови затруднения. Арканата говори за необходимостта да  изоставите преследването на фалшиви цели, за да не пропуснете обещаващи възможности.

Неделя - Справедливост

Съсредоточете се върху важните задачите, за да не се спънете на крачка от победата. Тази тактика ще ви помогне да избегнете неприятностите без да губите време и енергия в работа върху стари грешки. Сбогуването с миналото ще отвори пред вас нови хоризонти. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Мачкат всички по пътя си: Тези зодии са най-големите кариеристи

Експерти: 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла

Фешън икони: Жените от тези зодии са най-стилните

Защо имаме замъглено зрение сутрин?

Как да пием чай правилно?

5 храни, за които да забравите след тренировка

5 храни, за които да забравите след тренировка

Как се пише: убедително или обедително?

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Стихотворение за 19 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com