Кое е вашето духовно ниво от 7-те

4523
Кое е вашето духовно ниво от 7-те
Снимка: Barbara Jackson / Pixabay

Духовността е една променлива, която непрекъснато мени своя път, преживява възходи и падения, снабдява ни със знания, уроци и нови усещания. Съществуват няколко нива на духовността, определящи нейната сила. Всеки от нас попада на различно ниво, но не се притеснявайте, ако вашето духовно ниво не е от най-силните – все пак колкото по-силна е духовността ви, толкова се увеличава и вашата отговорност. За да разберете вашето духовно ниво, прочетете следващите редове.

Земното ниво

Тук духовността не се активизира, докато не дойде правилният момент. Голяма част от хората остават за дълго на това ниво, премисляйки съществуването на всички „паранормални“ неща, те са оставили активността на заден план. Всеки обаче може да премине на следващото ниво и обикновено това се случва благодарение на дадено събитие, което да пробуди душата ви.

Ниво на послушника

Смятано за едно от най-важните нива, то е свързано с преминаването през голямо страдание  - тежък период, който преодоляваме чрез Божията помощ. В това ниво ние приемаме реалността и се чувстваме мотивирани да разберем повече за магията на духовността и пробуждането.

7 ЗНАКА, които показват, че сте свързани ДУХОВНО с някого

През живота ни преминават куп хора – някой остават за по-дълго, други си отиват след преподаден урок, трети са съвсем за малко. И...

Алхимическо ниво

На този етап ние започваме да обръщаме повече внимание на околната среда – заобикалящата ни природа, животинки и хора в беда, на които започваме да помагаме. Ставаме по-емпатични, осъзнаваме силата на стихиите и магичното. Започваме да виждаме знаците навсякъде около нас – в сънищата, в числата и др.

Нивото на чирака

Четвъртото ниво ни отделя от жаждата да бъдем харесвани и одобрявани от другите. Продължаваме напред и преосмисляме ценностите си, обръщаме се към езотериката, използваме интуицията и емпатията, за да „разчитаме“ другите.

Нивото на търсещия

Четирите принципа на духовността

Понякога в живота ни има периоди, които асоциираме с черни дупки. Ако нещата не вървят в желаната от вас посока, ако някой ви е наранил...

Научавайки все повече факти за света, в който живеем и задълбавайки в тайните, ние осъзнаваме колко малко всъщност знаем. Започваме да обогатяваме знанията си все повече, силите ни се зараждат, духовността ни нараства и дори по-чувствителните хора могат да усетят аурата ни веднага.

Майсторското ниво

Предпоследният етап е свързан с излекуването от материалния свят, кармично пречистване, дори и помощ на другите. Вече притежавате нужните сили и сте в хармония с ангел-пазителят ви и висшето си Аз. Имате способността да виждате в бъдещето, да осъществявате астрални и психически пътувания и да изцелявате другите. И въпреки уменията и знанията, продължавате да се учите.

Нивото на Феникса

Достигнахме до най-високото ниво, което граничи с осъзнатостта. Благодарни сте за всички уроци и знания, всички трудности и премеждия. Подобно на Феникса сте се възродили благодарение на духовната си сила и чрез емпатията вече придобивате своята сила и трансформация.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тези 4 зодии често са склонни към извънбрачни връзки

Тези 4 зодии правят връзките си "храм на доверието"

Какво трябва да направим, когато някой се отнася зле с нас?

15 навика, които си струва да възприемете от богатите

Не го правете така: 8 грешки при правене на козунак

10 неща, които винаги забравяме преди почивка

Кои подправки са абсолютно задължителни за агнешкото?

9 трика за обогатяване на най-обикновения интериор

Какво се яде на Гергьовден по стара българска традиция?

77-годишната Шер с откровено признание защо излиза с много по-млади мъже (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com