Кои са най-честите 10 мъжки грешки, с които отблъскват жената

32491
Кои са най-честите 10 мъжки грешки, с които отблъскват жената
Снимка: iStock

Не само жените, но и мъжете имат способността да мърморят за щяло и нещяло. Разликата е там, че докато мъжът разбере къде греши, най-вероятно ще е станало прекалено късно всичко да се поправи.
Ето какво да направите, за да накарате жена си да се чувства обичана.

Обръщайте повече внимание на жена си

До голяма степен жените имат нужда от внимание. Според мъжа може би отделеното време е достатъчно, но това никога не е така. Може би трябва да опитате да отделите една идея повече време, за да изслушате любимата си. 

Правете ѝ неочаквани подаръци

Сега ще си кажете: “Защо да правя подаръци без повод?”.
Отговорът е повече от прост - Защото това ще я зарадва. Че кой не обича подаръците?! 
Освен това подаръкът без повод ще накара жената да се чувства обичана и желана. Ще покажете, че мислите за нея по-често, отколкото тя си мисли. Не е необходимо да инвестирате в безбожно скъпи подаръци. Идеята тук е да направите жест на внимание и любов. Така че подаръка може да бъде напълно символичен и сантиментален. Спомнете си какво ви е споделила, че иска да си купи, но все не отделя пари за него.

Винаги показвайте истинското си лице

В любовта не е необходимо да се правите на този, който не сте. Ако сте сериозни в намеренията си трябва да бъдете искрени с жената до себе си и винаги да показвате истинската си същност. Когато нещо не ви допада - кажете ѝ го. Ако не можете да разберете как се чувства тя или не разбирате защо е изнервена - попитайте я. Говорете за всичко с жена си и бъдете себе си.

Осигурете ѝ лично пространство

Много е важно както за нея, така и за вас да си имате по малко лично пространство, което другия не нарушава. Невероятно е, че правите много неща заедно, обаче не е нужно да сте като сиамски близнаци. Дайте на половинката си малко повече въздух, за да се чувства добре с вас, а не да я задушавате с непрестанното си присъствие.

Приемайте я такава, каквато е

Не забравяйте защо сте се спрели именно на тази жена. Точно така, вие я харесвате заради това, което е и е хубаво да не се опитвате да промените характера или навиците ѝ. Просто я приемете с всичките ѝ недостатъци така, както тя приема вас. Вие също не сте идеални, мили мъже!

И все пак кой е по-мъдър: жените или мъжете?

Мъдростта е степента на познаване на заобикалящия свят, една от основните добродетели и сложна личностна черта, която е в основата на п...

Не забравяйте, че всяка връзка има етапи

За да протича една връзка нормално, то тя има своите малки крачки нагоре. Няма как да тъпчете винаги на едно място. Такива връзки обикновено се изчерпват прекалено бързо. Връзката се нуждае от развитие и да изминавате заедно именно тези малки стъпала нагоре. За да задържите жената до себе си трябва да сте в един ритъм. Опитвайте се да проверявате дали тя е готова за следващото ниво и ако е така - действайте!

Не я приемайте като задължителна част от живота си

Често се случва мъжете да се захласват в различни неща. Когато това се случи те обикновено са като обсебени от дадено нещо и много често пренебрегват жената до себе си. 
Скъпи мъже, глупаво е да си мислите, че жена ви е вързана за вас и щом сега е с вас е невъзможно да отиде при друг. Ако постоянно се случва да игнорирате половинката си заради някакъв свой страничен интерес запомнете, че тя няма да чака вечно да решите да пренастроите приоритетите си. Жената не е част от интериора, тя е независим човек като всички останали.

Връзката се крепи на доверието

Кои мъже не трябва да се избират от дами с различни зодии

Колко често принцовете от приказките на бял кон след няколко месеца връзка се превръщат в обикновени, незабележими досадници. Момичетат...

Ако няма доверие в една връзка тя е обречена на провал. Винаги бъдете открити пред жена си и тя ще ви отвърне със същото. Забравете за ревността, защото това би я отблъснало от вас и би я провокирало да започне да крие неща от вас не за друго, а за да не създавате конфликти и проблеми с безпочвената си ревност.

Споделяйте

Повечето мъже предпочитат да запазват проблемите за себе си. Те не са като жените, които са свръхемоционални и споделят всичко, което ги тревожи. Опитайте да говорите на всички теми, които ви тревожат или вълнуват с жена си. Тя би направила същото спрямо вас.

Поддържайте тръпката

Правете за жената до себе си малки жестове. Например направете ѝ комплимент за това колко красива изглежда. Жените обичат спонтанните неща, докато мъжете са привърженици на строго планираните събития. Организирайте вечеря или обяд само за вас двамата и я изненадайте. Не е необходимо да ѝ казвате, че сте го планирали още преди няколко дни, нали?

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

На кои държави е покровител Свети Георги?

Внимание: Тези хора не трябва да ядат домати

Диетолог: 4 храни, на които трябва да кажете "НЕ"

Как да игнорираме хората, които ни дразнят?

Кои позиции за спане са препоръчителни за гръбначния стълб?

Тези знаци на лицето ни са показатели за здравето

Великден 2024 - какво НЕ трябва да се прави

Поздравления за Великден 2024

Най-мощната молитва за Великден, която пази от всяко зло

Стихотворение за Великден

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com