Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои зодии са родени манипулатори?

30 декември 2021, 16:35 часа

Има хора, които зад фасада на усмивката си кроят планове за това как да извлекат полза за себе си от всяка ситуация. В тази статия ще разгледаме кои зодии са родени манипулатори и целят преди всичко да наредят нещата по начин, който ги облагодетелства. Разбира се, това не значи, че всички представители на зодиите са такива. Има доста хора от изброените по-долу знаци, които не са. На тях просто им е вродено да влязат в такава роля, но това не значи, че го правят. Не съдете прибързано. 

Дева

Девите са много добри в манипулациите. Те често разчитат за това на своя външен вид и си позволяват лек флирт, за да постигнат целите си. В романтична връзка могат да бъдат големи манипулатори, за да постигнат своето. Или пък да провокират изневяра у половинката си. Трябва да сте внимателни с тях, особено когато знаете, че искат нещо, а от вас зависи дали ще го получат или не. Добро противодействие на тяхната манипулативност е да представите нещата така, сякаш не зависят от вас и да влезете в положение. Може да опитате да сте директни и да ги поставите натясно, но без да бъдете груби, разбира се. 

Козирог 

Манипулацията при Козирозите не е нещо лошо. Интересното е, че те са от онези тихи лидери, които помагат на другите да станат най-добрата версия на себе си и да постигнат целите си. Иначе казано, Козирозите ще ви изманипулират в това да започнете да действате по своите цели. Може да ви захапят с това, че сте страхливи или по някакъв начин да ви покажат, че някой видимо по-неспособен е успял, а вие - не. Те са прецизни манипулатори и понякога тяхната намеса може да бъде здравословна. Да, може да е с манипулиране, но като цяло да води до добри резултати. 

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес