Кои зодии се целуват най-добре?

5267
Кои зодии се целуват най-добре?
Снимка: iStock/Guliver

Когато думите не могат да опишат чувствата, една сладка и дълга целувка понякога може да е достатъчна. Целувките имат такава устойчивост, че често се превръщат в най-ценния спомен на влюбените. Освен силните емоции, свързани с целувката се изискват и специфични умения.

Тези хора носят тази титла с гордост до края на живота си. Когато става въпрос за нещо толкова страстно като целуването, със сигурност има няколко показателя, които могат да надхвърлят очакванията.

Ето кои са 6-те зодии, известни като най-добре целуващи се  в астрологията:

Готови ли сте? Скоро ще свалят хомота тези 4 зодии!

1. Лъв

Лъвовете са над всички други знаци. Затова мнозина смятат тези хора за страстни и надеждни целуващи се. Природата им е това, което ги прави величествени същества, що се отнася до любовта. Освен това способността им да се разбират е просто отвъд думите.

Те обикновено инициират целувки и съблазняване. Освен това, ако нечий партньор е  зодия Лъв, те определено биха го/я отбелязали като най-добре целуващия се. Те се гордеят със своите способности да правят любов, включително как се целуват. Искат целувката им да е толкова изящна, че поетите да пишат поезия за нея.

2. Стрелец

Зодия Стрелец често са дръзки и поемат рискове. Това прави тях и техните способности за целуване малко необичайни и забавни. Те презират ежедневието, затова винаги намират начин да подправят нещата, включително целувките си.

Колкото и да ценят честността, тези хора обожават страстното правене на любов. И това ги прави едни от зодиите, които се целуват най-добре в астрологията. Една целувка, вълнуваща като ново приключение и изпълнена с истинска страст, е това, което ги определя като най-добри приятели в една връзка.

3. Телец

Мъжете и жените Телец са едни от най-чувствените знаци. По същия начин тези хора са сред най-добре целуващите се в астрологията. Те са чувствени и страстни и процъфтяват в това да правят нещата парливи и да се наслаждават. Това прави целувките им още по-страстни и невъзможни за забравяне.

Техните целувки са колкото романтика, толкова и страст. Нищо чудно, че са известни със своята страстна природа и лоялност, две качества, които са много търсени в партньора. Така че, когато Телецът се целува, това е изпълнено с примамлива страст и интензивност, което те правят само след като са убедени, че са дълбоко влюбени.

4. Рак

Когато зодия Рак целуне някой, той се грижи да разтърси света на своя партньор. Тъй като са майстори в съблазняването и привличането на партньорите си, те са зодиите, които се целуват най-добре в астрологията. Тяхната съблазнителна природа е такава, че партньорът им ще продължи да иска повече заради тяхната топлина, хватка и интензивност.

Освен това мъжете и жените Рак имат топло поведение, което кара другите да се влюбват лесно в тях. Не само това, всички те са за любовта и семейството и вярват в трайната любов. Така че всеки акт на любов, било то целувка или прегръдка, е толкова пълен с чувства за хората Рак, че е почти невъзможно да им се устои. По този начин една целувка от зодия Рак със сигурност ще накара всеки да се задави от емоции и да изплаче от наслада.

Кои зодии винаги се хващат за гушите?

5. Овен

Мнозина познават хората от зодия Овен като най-откачените целуващи се. Това е така, защото когато целуват някого, те знаят, че е сериозно, състрадателно и изцяло изпълнено с чувственост и любов.

Овенът желае да се целува добре. Следователно те са най-добрите целувки в астрологията. За тези местни жители любовта е всичко и това е, което ги мотивира да се справят още по-добре. Освен това, когато любовникът на Овен се целува, те ясно показват, че любовта им не е фалшива и чувствата им са искрени. В тази целувка те предлагат на своя партньор сърцето и душата си.

6. Риби

Не на последно място са хората Риби в зодиакалния списък на най-добре целуващите се в астрологията, защото вярват, че удоволствието е двупосочна улица. Освен това даването и получаването са еднакво важни за тях. Тъй като всички те са за сладката страстна любов, те са целувките, които ще ангажират всички сетива и ще оставят партньора си без дъх.

Хората Риби имат невероятната способност да виждат само положителното в другите. Това в идеалния случай ги прави привлекателни кандидати за правене на любов и срещи. Те никога няма да го признаят, но може би са си представяли да целунат любовника си милион пъти, преди наистина да го направят. Така че, когато му дойде времето, Рибите полагат големи усилия, за да гарантират, че всичко е безупречно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 15 май /валутен калкулатор/

Как да освежите уморените клепачи: процедури, които определено помагат

Свеж вид: 10 начина да освежите насълзените очи

Модните грешки, които визуално ще ви направят по-дебели

4 признака на женска небрежност, които отблъскват мъжете

Защо младите мъже харесват по-възрастни жени: 9 причини

5 досадни навика, които слагат край на връзките – имате ли ги?

Знаете ли какви жени уважават мъжете най-много?

Кои неща в нашата кухня обикновено използваме неправилно и къде грешим?

Защо самолетите летят на над 10 километра височина?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com