Кой би предположил, че това е основната причина жените да напускат мъжете, които обичат

9144
Кой би предположил, че това е основната причина жените да напускат мъжете, които обичат
Снимка: iStock

Доста мъже не могат да осъзнаят, че една жена по някое време иска наистина да си тръгне от живота им завинаги. Повечето представители на силния пол си мислят, че когато преди са пленявали сърцето на жената и тя вече е тяхна собственост. Но те грешат - това, че имат деца, брак или връзка не означава, че жената им принадлежи за цял живот.

Когато една жена е взела твърдото решение да се махне от мъжа, тя е твърда в позицията си. Може би любовта й е все така силна и сърцето и страда от мъка и болка, но тя вече се е престрашила да направи тази важна стъпка. Решението й не е било никак лесно и тя постоянно се е колебаела дали да го направи. Правила е компромиси със себе си и с половинката си многократно. Все пак те са прекарали много години заедно и са имали толкова щастливи мигове. Мечтали са да бъдат заедно за цял живот. Да отгледат децата си, да остареят заедно и да гледат внуците си. Но въпреки всички тези мечти, жените грабват куфара и си заминават. Как и защо се случва това?

Идеи за срещи, с които ще му вземеш ума

Мислите ли, че е много трудно да завладеете мъж? Има жени, които с малко усилия и някои прелести успяват да привлекат вниманието им. Ис...

Когато един мъж започне да присъства само физически, него на практика го няма. Има списък с примери, които могат да послужат като доказателство за това. Между тях са: твърде много работа, постоянни тренировки, риболов, виждане с приятели, игра на компютърни игри и много други.

Сякаш мъжът е забравил, че жената до него има нужда от нежност и внимание. Той я е приел за даденост. Сеща се за нея само когато си лягат в общата им спалня. И често получава откази от нея, защото тя е загубила желание за любов.

Това не означава, че този тип мъж е мързелив или не е грижовен към децата си. Напротив, той притежава всички мечтани качества за глава на семейството. Но едно нещо е липсващото парченце на пъзела - този мъж просто не е до половинката си. Той спира да я забелязва, нещата започват да се трупат и жената започва да се чувства като втора цигулка. Тя е готова да се отдаде на първия мъж, който й обърне внимание и я накара тя да е специална за него. А това е първи признак за това, че тя иска да си тръгне.

Жената иска да бъде забелязвана. Да й се правят комплименти. Дребни жестове, подаръци, цветя. Трябва й съвсем малко, за да се чувства щастлива. А мъжът до нея забравя това. И когато тя си тръгне, той започва да я обвинява, че е предала доверието му, че го е лъгала и какво ли още не.

Но той забравя, че една жена не може да бъде негова собственост и да търпи всичко.

Под кои знаци на зодиака се раждат жените, които обичат да кръшкат

Астролозите разказаха на какво мъжете трябва да обърнат внимание при избора на спътничка в живота си за много години напред. Всеки ува...

За да може да съществува дадена връзка или съвместен живот е добре мъжът да цени повече жената до себе си. Когато тя говори нещо важно, а той си „цъка“ на телефона, това е признак на неуважение. Когато й отговаря с по една дума, това е сигурен признак, че я слуша с половин ухо. А жената най-много се дразни, когато чува рутинните му отговори.

Ако сте мъж и осъзнаете, че започвате да губите жената до себе си - сепнете се и се осъзнайте - трябва нещо да промените в поведението си и начина си на живот, за да избегнете неприятната раздяла. Преоткрийте половинката си отново, както когато сте се запознали с нея. Бъдете по-внимателни, избягвайте да сте груби и директни. Нека тя да почувства, че отново я желаете както преди. Покажете й, че все още изпитвате непреодолима страст. Ако тази страст във вас се е изпарила, помислете си защо се е получило така. Намерете себе си и възстановете старите отношения с човека, когото обичате.

Когато жената до вас ви съобщава нещо, намерете време да я изслушате. Гледайте я в очите и вникнете в темата, за която тя ви говори.

Опитайте се да преоткриете жената, в която сте се влюбили навремето. Но не го правете изкуствено, защото жената ще усети това. И отново нищо няма да я спре да си тръгне от вас.

Уважаеми мъже, ако нещо ви тежи на душата - споделете го с жената до вас. Обяснете й как се чувствате, защото тя е най-близкия човек до вас. Не разчитайте само на приятелите да търсите съвет от тях.

Характеристика на успешната съвременна жена

Това е тази жена, чиито очи свидетелстват за сила. В същото време очите й предават нейния поглед към света, нежността, която изпитва къ...

Спрете да бързате да излизате с приятелите, а намерете време да поглезите жена си. Поне един път в седмицата я заведете в някой хубав ресторант. Ще видите как тя ще възвърне блясъка в очите си и ще ви се отблагодари щедро.

Ако сте жена, не е добре непрекъснато да чакате мъжът да прави първите стъпки. Една връзка е двустранен процес. Затова измислете нещо, което би му се харесало и ще го направи щастлив.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунака?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com