Комплименти с Visa Premium

1292
Комплименти с Visa Premium

Може и да останете изненадани, но един от елементите на лукса се крие в много малка пластика с марката Visa. Той е комбинация от прецизност и традиция, креативност, иновация и технология. Българските картодържатели могат да се убедят сами, след като опитат специалните привилегии, от които могат да се възползват като картодържатели на кредитни карти Visa Gold, Platinum и Infinite. В допълнение към традиционните ползи от картите Visa – бързина, сигурност и удобство, компанията предлага за картодържателите на Premium карти уникални възможности да получат комплименти от различен характер при пазаруване или престой в страната и чужбина.

Основна цел на Visa е и да осигури удобства от висок клас за своите Premium картодържатели, които да могат да се наслаждават на превъзходно обслужване, изискан интериор, първокласна кулинария и развлечения, независимо от точката на света, в която се намират - част от нежната грижа на компанията за тях. А за тези, които изберат България като туристическа дестинация, съчетаваща културен, развлекателен и природен туризъм и привличаща посетители от цял свят, Visa ще осигури отлични условия и възможност да се опознае красивата природа на България през всеки сезон с отстъпките в избрани хотели в страната. Нещо повече, картите Visa Premium не само дават свобода и сигурност, а предоставят и възможност за повече мобилност – благодарение на предложенията, осигурени от компанията, Premium картодържателите могат да се възползват от страхотни намаления за наем на автомобили в страната и чужбина.

Нещо ново, нещо старо, нещо назаем и нещо с отстъпка

Съхраняването на живота и продължаването на рода са най-важните ценности за човека. Затова безспорно сватбеният ден е едно от най-значи...

Златните, платинените и Infinite карти Visa чертаят също екзотични маршрут от световно известни градски и природни пейзажи, които примамват техните държатели. Картодържателите на кредитни карти Visa Gold, Platinum или Infinite могат да изберат популярна или екзотична дестинация от 6 континента с туристическа агенция Apollo. Използването на карта Visa извън границите на България носи спокойствието – всеки знае, че няма защо да се тревожи за разплащанията си по време на почивка. Картите Visa са приети на милиони места и банкомати навсякъде по света, така че да можете да се възползвате от удобството и сигурността им в чужбина, по същия начин както у дома.

Официалният сайт на Visa в България (www.visabg.com) съдържа много информация за различните отстъпки и предложения, които могат да се ползват с кредитните карти Visa Premium в България и в избрани градове по света. Разгледайте ги!

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com