Котката Мили, която катери скали

46584
Котката Мили, която катери скали

Запознайте се с котката с приключенски дух – Мили. Тя е нетипичен домашен любимец, който се катери по планини и скали в Юта, заедно със собственика си Крейг Армстронг.

Котка-герой спаси дете от зло куче

Домашна котка спаси 4-годишно дете от нападнало го зло куче. Случката се разиграла в калифорнийския град Бейкърсфийлд. Хлапето карало ...

Невероятното четириного е било захвърлено от първите си собственици, когато е било само на няколко дни, но за щастие, вманиаченият по катеренето Крейг го приютил. „Щом ме погледна в очите и се покатери на рамото ми, бях сигурен, че това е котенцето, което искам да взема със себе си“, спомня си той, деня, в който я видял в приюта.

На Мили много й допаднали преходите на стопанина й. Не след дълго той й купил и мини екипировка.


Така господин Армстронг кръстосва опасни пътища със сериозния си спътник, а другата му котка го чака у дома, пазейки приятелката му на дивана, пише dailymail.co.uk.

Как да дадете хапче на котката си

1. Вземете котката и я сложете да легне върху лявата си ръка, както се държи бебе. Поставете десния си палец и показалец от двете стран...

„Винаги съм знаел, че един ден, когато имам любимец, ще го взимам с мен, когато се катеря. Мили е истински атлет и я храня само с хубава храна. Спазва определена диета и тренира редовно“, разказва собственикът.

Когато се разхождат в гората или някоя равнина, Мили се движи свободно, но когато преминават сложен маршрут, Крейг я прикрепя към себе си, благодарение на специалната й екипировка и карабинери. Случвало се е да се заклещи някъде или да падне, но с времето се е научила как да се катери, благодарение на инструкциите на Крейг.

Котка бе открита да се блещи точно до обявата за собственото си изчезване

Объркана котка сякаш нарочно направи стопаните си за смях, след като застана на прозореца точно до залепената за изчезването й обява. ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com