X
 
 

ЛЮБОВЕН хороскоп за 15 - 16 февруари

18146 0
ЛЮБОВЕН хороскоп за 15 - 16 февруари
Снимка: iStock/Guliver
Овен

Настроението ви ще бъде перфектно, сякаш в унисон със слънчевото февруарско време. През този уикенд задачата ви е да се фокусирате преди всичко върху себе си, но това няма да е за сметка на любовта, по-скоро ще ги комбинирате успешно.

Телец

Зодиите, които са луди по "Свети Валентин"

Ако сте от хората, които обожават деня на влюбените, то най-вероятно започвате да се подготвяте за празника седмици преди самия ден, на...

Спокойствието във връзката е застрашено, но би могло бързо да се възвърне, ако оставите злопаметността си да излезе в „отпуска“. Правилата, които се опитвате да наложите във връзката, ще ви изиграят лоша шега.

Близнаци

В любовен план почивните дни обещават да ви припомнят емоциите от началото на връзката.Опитайте се да потърсите някое тихо и спокойно местенце за кратко бягство от реалността, а пък и какво по-хубаво от закъсняло честване на Деня на влюбените.

Рак

5-те зодии, които ще получат голяма НОВИНА през февруари

Новини, които могат да променят не само ежедневието, но и живота като цяло, очакват част от представителите на зодиака през февруари. Р...

Връзката ви се струва различна от всичко, което сте преживявали до този момент с бивши партньори. Това колкото ви радва, толкова и ви плаши. Не позволявайте на страха от непознатото да помрачи еуфорията ви.

Лъв

Започнали сте да се вълнувате изключително много от духовната страна на връзката ви, загърбвайки светската показност. Това е много положителна промяна от ваша страна, защото ще почувствате истинска близост.

НАУЧЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Actualno.com

Етикети: