ЛЮБОВНИ ХОРОСКОПИ: Ето какво ви очаква в любовта през 2022, ако сте представител на ЗЕМНИТЕ зодии

7794
ЛЮБОВНИ ХОРОСКОПИ: Ето какво ви очаква в любовта през 2022, ако сте представител на ЗЕМНИТЕ зодии
Снимка: Pexels

Когато става въпрос за връзки, земните зодии много добре пазят любовните си отношения. В крайна сметка, упоритите и сериозни Телец, Козирог и Дева не биха искали да изглеждат уязвими за бъдещ партньор. Независимо от това, не можете да не се чудите дали бихте прекарали тази година в търсене на партньор, който ви харесва, не се страхува да се задълбочи или дали ще прекратите дългогодишен съюз, за ​​да започнете отначало? Ето какво е подготвила 2022 година за вас, ако сте представител на земните знаци.

Телец

ЛЮБОВНИ ХОРОСКОПИ: Ето каква ще бъде 2022 за ВЪЗДУШНИТЕ зодии

Животът често се движи с толкова бърза скорост за въздушните знаци, че те обръщат малко внимание на любовния си живот. Въпреки това, лю...

Тази година бикът трябва да внимава за ретроградната Венера, която може да внесе безпокойство в живота ви с внезапни промени. Телецът обаче може да издържи тази буря и нещата скоро ще се обърнат към по-добро. Когато става въпрос за любов, можете да очаквате с нетърпение бурен роман със съществуващия си партньор. Тези, които са необвързани, могат да се надяват да срещнат някой много специален между 28 май и 22 юни 2022 г. Тези, които искат да прекратят съществуващите връзки, може да забележат, че определен бивш се надява да се върне в живота ви към края на годината. От вас обаче зависи дали ще го пуснете или не.

Дева

Докато Девата няма да преследва партньор тази година, любовта все пак ще дойде на пътя ви. Можете да изградите по-тясна връзка с половинката си през седмицата на 12 април и този месец ще видите влизането на някой, който може да стане много важен за вас. Въпреки това, през месец март (2-ра седмица) може да се окажете, че действате с безразсъдно изоставяне, което може да ви донесе няколко дни безгрижно забавление. Въпреки че сте известни с това, че приемате връзките сериозно, може да посветите повече от времето си на флирт и романтика, вместо да търсите тази значима връзка със сериозна интензивност.

Козирог

ЛЮБОВНИ ХОРОСКОПИ: Какво е подготвила годината за ОГНЕНИТЕ знаци

Като огнени знаци на зодиака, Овен, Лъв и Стрелец са склонни да изпитват бурни романси, които понякога имат също толкова бурен край. Е,...

Мощна година предстои за Козирог, тъй като те ще изпитат както удоволствие, така и любов през първата половина на тази година. Второто полувреме може да бъде по-бурно, когато става въпрос за сърдечни въпроси. Така че трябва да работите върху собствената си стойност и да промените живота си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои държави си служат с кирилицата?

Как се пише: успивам се или оспивам се

Защо не е добре да боядисвате в бяло стените у дома?

Какво е най-добре да се подарява на абитуриент

Нещата в гардероба, които носят лоша енергия и могат да ви направят нещастни

Топ 10 оригинални пожелания на родителите към абитуриент

Как да развиете неистова енергия и да се превърнете в магнит за късмет: 3 метода

Кой е написал "Върви, народе възродени" – химна на българската просвета?

Ако имате този цвят на очите, вие сте късметлия

Къде в България е празнуван за пръв път денят на Кирил и Методий?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com