Любовно предсказание за всяка зодия през СЕПТЕМВРИ (Част 2)

13670
Любовно предсказание за всяка зодия през СЕПТЕМВРИ (Част 2)
Снимка: iStock

Везни

Вие сте знакът на партньорство, везни, но дори и ти можеш да останеш във връзки след изтичане на срока им на годност. Този месец, дори вие може да сте шокирани от това колко лесно става да отстоявате себе си. Ако някой не се отнася с вас правилно, е време да им кажете. С планетите на ваша страна, никога няма да се притеснявате, че ще се озовете сами. 

4 зодии, които имат лошия навик постоянно да критикуват своята половинка

Скорпион

Любовно предсказание за всяка зодия през СЕПТЕМВРИ (Част 1)

ОВЕН Промяната е единствената константа, овни. Повтаряме: промяната е единствената константа. И тази промяна може да се прояви по разл...

Този месец започва есента, скорпион, но ще се добиете ли цвят ли с нея? Когато планетите се подредят, вие сте изправени пред избор. Можете да се карате с партньора си за всякакви дребни глупости, или можете да вложите енергия в правенето на нещо по-горещо и по-забавно.

Стрелец

Вашето мото често е „Всичко или нищо“, стрелец, но септември не е най-добрият месец за вземане на големи, спонтанни решения. Скъпо бизнес решение или импулсивен ход на връзката може да има обратен ефект, затова се опитайте да запазите живота сдържан този месец. Обещаваме, че можете да действате по-приключенски по-късно през годината. 

Козирог

Въпреки вашата професионална личност, вие вероятно сте по -зле, отколкото изглеждате, козирози, а септември ви моли да се облегнете на тази страна на себе си. Звездите се подравняват този месец, за да изпълнят всичките ви сексуални желания, но има само едно нещо, което ви спира. За да се сбъдне всичко, трябва да станете уязвими и да предадете своите фантазии на партньора си. 

4-те зодии, които предпочитат удоволствията пред работата

Понякога е доста трудно да се устои на удоволствието особено ако седи пред нас и ни се усмихва. Ето списък на четирите зодии, които лес...

Водолей

Понякога можете да се чувствате откъснати от другите. Въпреки това, все още се грижите дълбоко за вашата общност, независимо дали проявявате това чрез активизъм или като най -добрият приятел, който всеки може да поиска. Този месец сякаш започва вашия сезон, водолеи. Като задача е време да оставите хората да ви обсипят с комплименти. 

Двойките ЗОДИИ, които НИКОГА няма да бъдат ЗАЕДНО

Риби

Нещата във финансовия план може да не изглеждат толкова добре през септември, мотивирайки ви да се стегнете. Но не можете да направите всичко сами, нали? Подкрепата на партньора ви е наложителна в такъв момент. Така че, уведомете го за вашите нужди по категоричен, но нежен начин и се доверете, че в крайна сметка те ще се отзоват както трябва. Предупреждение: Парите не са единствената сложна тема, която ще разгледате този месец. Обърнете внимание на нещата, от които сте бягали, и знайте, че по този начин ще можете да се освободите от старите проблеми.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Любовна магия в действие: Как да разберете, че на съпруга ви е направена любовна магия

11 стъпки как да спрете да тежите на врата на съпруга си и да започнете да „правите пари“

7 твои маниера, които оставят ужасно първо впечатление след разговор

Вредно ли е да се пие чай непосредствено след хранене?

Освен агне: Какво друго трябва да се яде на Гергьовден?

Как се пише: полилей или полюлей?

Защо задължително се яде агне на Гергьовден?

С какви размери е бил най-големият динозавър?

Кога се боядисват яйца за Великден 2024?

Как да си направим мицел за печурки?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com