Меркурий в съвпад с Уран на 4 юни 2023 г.: Как да избегнем неприятности?

3484
Меркурий в съвпад с Уран на 4 юни 2023 г.: Как да избегнем неприятности?
Снимка: iStock

4 юни е много опасен ден заради негативния аспект на Меркурий и Уран. Астролозите решиха да разкажат с какво точно ще бъде опасна първата неделя на юни и лятото като цяло, както и как да преодолеем трудностите на този ден.

Има много различни аспекти на планетите, но най-опасният от тях е съвпадът. В такива моменти две планети или една планета и Слънцето се намират от една и съща страна на Земята. Изглежда са в конфликт. Тяхната енергия е смесена, а изходът е нещо като хаотична "супа". Такива дни са непредвидими и опасни, особено ако Меркурий е в подобен аспект.

Опитайте се да не мислите за работа?

Ако този ден е почивен за вас, тогава се посветете на почивка и релакс. Астролозите са сигурни, че Меркурий и Уран ще обединят усилията си, за да ни дразнят, развалят плановете ни. За всички, които са принудени да работят в този ден, е по-добре да правят само обичайните неща, без да излизат извън зоната на комфорт.

Гадна Събота ще имат тези нещастни 4 зодии

Разговаряйте с приятни хора

Вероятността да се натъкнете на агресия и негативизъм през този ден ще бъде изключително висока, така че или се опитайте да общувате с доверени хора, или просто останете сами. Опитът да опознаете някого може да доведе до неочаквани неприятни последици. Хората няма да са най-открити и любезни на 4 юни.

Не купувайте нищо

Когато Меркурий образува съвпад с планета, това е много лошо за нашия късмет във финансовия сектор. Астролозите смятат, че 4 юни ще бъде изключително опасен ден за всякакви покупки и инвестиции. Също така е крайно нежелателно да се вземат заеми, както и да се даде заем на някого - дори ако говорим за любим човек. Разбира се, рядко е възможно да се предпазите от харчене сто процента. Просто се опитайте да не купувате това, в което се съмнявате. Не се изкушавайте от отстъпки и страхотни сделки. Може да е измама.

Юнски гръм от ясно небе ще донесе неприятности за тези 4 зодии

Следвайте плановете

Не се отклонявайте от предварително зададения график, режим. В дни като тази неделя рисковете могат да бъдат много опасни. Най-малкото отклонение от обичайния ви график може да доведе до фиаско в бизнеса или да ви донесе много проблеми. Работата е там, че Уран може да ни лиши от способността да вземаме правилни решения бързо и ефективно.

Бъдете любезни

На този ден е абсолютно невъзможно да желаете зло на някого. Повече неприятности могат да очакват хора, които са гневни, непримирими, скучни, саркастични и склонни към критика. Астролозите препоръчват да проявявате доброта и внимание към близките, както и възможно най-малко да отговаряте на лошите хора с негативизъм в отговор на техните неприятни думи. Най-добрият начин да поддържате добро настроение е да не влизате в полемики и спорове.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Не хвърляйте старото великденско яйце - ето за какво се ползва

Тези 6 храни съкращават живота

Как трябва да се грижи за себе си жена след 35 години, за да запази младостта си

Може ли тази толкова известна добавка да ни помогне да отслабнем?

След Цветница започва най-тъжната седмица за християните

Само в кои 2 дни може да се боядисват яйцата за Великден

Как е най-добре да се пържат мекиците от готово тесто?

Как се нарича страхът от открити пространства – и как се лекува?

Готвач издаде кои са перфектните гарнитури за агнешко месо

Пожелания за Цветница 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com