Месечен хороскоп за октомври 2018 г.

23286
Месечен хороскоп за октомври 2018 г.
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Октомври ще ви донесе много нови емоции. Благодарение на това ще можете да погледнете на света по друг начин, а и на самите вас. Ще получите много нови интересни предложения свързани с работата. Колкото и странни да ви се струват - не ги отхвърляйте. Опитайте се да видите полезното в тях. Те ще ви дадат възможност да проявите своята креативност. В средата на месеца е много успешен период в професионално отношение. Ако отдавна мечтаете да смените работата си и да започнете свой собствен бизнес - сега е моментът. В здравословно отношение бъдете внимателни с хроничните болести. Не пренебрегвайте топлото обличане и здравословното хранене.

Телец

Този месец ще мине под знака на грижите за семейството. Началото на периода е успешен момент да уредите тези отношения, в които нещо не е вървяло, както трябва. Сега ще имате време да обърнете достатъчно внимание на децата, както и да посетите по-възрастни роднини. Това може да отнеме повече време, но няма нищо по-ценно от добрите отношения в близките хора. В средата на месеца ви чакат промени, свързани с работата. Възможно е да ви бъде предложено участие в нов проект. Не се колебайте да опитате силите си.

Близнаци

През този месец рискувате да бъдете прекалено напористи и дори да преминете границата към агресивността. Главната ви задача ще бъде да контролирате нервите и емоциите си. Ако се чувствате прекалено напрегнати най-добре отделете повече време, за да откриете причината за това. Опитайте се да си почивате повече и да не се претоварвате психически и физически. Търсете положителното във всяка ситуация. Втората половина на месеца ще ви донесе дългоочаквани резултати в работата. Не се съмнявайте, че този положителен момент ще настъпи. Ако не се чувствате добре физически не се колебайте да се посъветвате със специалист, но не предприемайте самолечение.

Рак

Главната ви задача през октомври ще бъде да мислите положително. Топлото време е зад гърба ни, но това не означава, че светът е свършил. Есента има своите красиви моменти. Дори и да не ви се вярва ще имате много възможности за забавления. Ако съумеете да погледнете положително на света и да се потопите в работа месецът може да ви донесе сериозни печалби. В служебно отношение ще имате сериозна подкрепа от страна на началниците. Във втората половина на месеца очаквайте парични постъпления. Но в първата половина на периода се опитайте да бъдете по-пестеливи. В здравословно отношение пазете стомаха.  Не рискувайте с нова храна или нискокачествени продукти.

Лъв

Седмичен хороскоп за 1-7 октомври

Овен Това е седмица за бизнес. Успешни ще са всички действия, свързани с преговори, като най-силен ден в това отношение ще е сряда. В ...

Това е месец, в който ще постигнете уникални резултати в работата. Всичко това ще бъде добре оценено и заплатено. Единственото, което може да попречи на успеха ви ще бъде неумението ви да сдържате нервите си. Помнете, че спокойствието е голяма част от успеха, който може да постигнете. Втората половина на месеца ще ви зарадва с известна сума пари, благодарение на която ще може да осъществите много от замислете си. Вложете финансите си разумно и само за най-необходимото. В здравословно отношение не се очакват сериозни проблеми. Ако спазвате добра физическа активност ще се радвате на добро здраве.

Дева

Октомври ще интересен месец за представителите на знака Дева. Ще се наложи да преразгледате някои от вашите навици. Сега е моментът да се отървете от вредните си привички. В началото на периода ще се наложи да поемете отговорност за някое постъпките си в миналото. Действайте достойно и пазете пазете името си. В средата на месеца някои от представителите на знака ще се зарадват на извънредни доходи. Усилията ви ще бъдат добре възнаградени. Това е добър период за кратко пътуване, в което отдавна сте мечтали.  В здравословно отношение се пазете от настинки. Ако се почувствате зле не се колебайте да останат в къщи и не карайте болестта на крак.

Везни

Октомври ще е добър за вас и вашето емоционалното състояние. Ще бъдете изпълнени с енергия, така че използвайте периода, за да свършите, колкото се може повече работа. Сега е моментът да въплътите най-смелите си идеи. Опитайте се да се съобразявате минимално с останалите. Имате право на своето лично щастие и не се колебайте да го преследвате. Позволено ви е малка доза лудост. Във финансово отношение бъдете внимателни, тъй като има опасност да похарчите повече средства, отколкото е разумно. В здравословно отношение  се опитайте да реагирате при първите признаци на разболяване, за да предотвратите влошаване на състоянието си.

Мъж преспа с 6 хил. жени и умря по време на секс

Най-известният плейбой на Италия Маурицио Занфати умря по време на секс с поредната си фенка, съобщи Metro. Занфати е бил известен с п...

Скорпион

Този месец ви е даден за работа. Това ще е нещото, което ще правите най-добре. Съвсем логично усилията ви ще дадат резултат. Ще бъдете високо оценени и добре възнаградени. Засега се налага да отложите удоволствията, но може да сте сигурни, че по-късно ще си наваксате, с всичко което сте пропуснали. Средата на месеца е  добро време за повишаване на квалификацията ви. Опитайте се да бъдете пестеливи и да спестите известна сума, която да вложите във вашето образование. В здравословно отношение бъдете внимателни с храната, която приемате. Когато се храните навън не правете компромиси с хигиената.

Стрелец

През този месец ще покорите върхове, за които дори не сте мечтали. Ще бъде посочени за пример, ще спечелите много почитатели. Вашата задача е да останете себе си и да не се възгордявате от постигнатото и ефекта, който ще имате върху околните. В средата на месеца няма да страдате от липса на пари ли, но това не означава, че трябва да харчите безразсъдно. Възможно е да получите някаква добавка или премия. Най-добре е да не давате пари назаем или ако го направите добре преценете риска. В здравословно отношение не правете компромиси с предпазните мерки в интимната сфера.

Козирог

Български учени повишават антиоксидантите в бирата с 55%

Екип учени от Института по криобиология и хранителни технологии представиха експериментална разработка на бира с добавяне на боровинки ...

Октомври може да постави пред вас множество неудобни въпроси. Дълго време сте избягвали техните пред тях. Може да направите първите стъпки към промяната, от която имате толкова много нужда. Бъдете сигурни, че късметът ще е на ваша страна, дори това да не се вижда все още. В средата на периода може да възникнат някои трудности, но това е напълно нормално за период, в който опитвате нещо ново. Успехът няма да дойде веднага, но не трябва да губите вярата си. В края на месеца ще получите знак, който ще ви увери, че сте на прав път.

Водолей

През този месец няма да сте особено активни в работата. Лошото е, че от вас се очаква дисциплина и усърдност на високо ниво. Няма кой да свърши вашата работа, така че ще ви се наложи да прекарате доста часове и да намерите необходимия ентусиазъм, с който да ги запълните. Всичко това може да ви накара да се почувствате зле емоционално. Има достатъчно начин да повдигнете настроението си. 5-10 минути гимнастика сутрин или разходка след работа ще ви помогнат да се почувствате по-добре. В личен план бъдете внимателни и не обвинявайте партньора си за вашите служебни трудности. Всичко може да бъде много по-добре, само ако положите малко повече усилия.

Риби

Това е месец, в който ще надскочи себе си. Ще оставите в миналото много от вашите страхове, тревоги и притеснения. Време е да станете нов човек, който гордо да се изправи пред света. Очакват ви много приключения, нови впечатления и сфери на дейност, в които да разгърнете таланта и ресурсите си. Отдадеността която ще демонстрирате ще бъде възнаградена. От средата на месеца ще започне един нов период в живота ви, в който ще осъзнаете на колко много сте способни. Единствената трудността, която ви очаква е да изберете основна цел, към която да се стремите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 17 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 17 април /валутен калкулатор/

7 съвета за разведряване на настроението в мрачен и облачен ден

5 дестинации, където има огромна вероятност да ви оберат

Тази отвара от розмарин ще направи и най-сухата коса блестяща

Тази маска за лице против бръчки с жълтък е истински хит през пролетта

Как се почиства запушена цедка на кафемашина?

Кои са най-известните участници в Първата българска легия?

Каква е била традиционната българска закуска в миналото?

Каква е основната разлика между белка и златка?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com