Най-изненадващи женски прелести!

4884
Най-изненадващи женски прелести!
Снимка: iStock

Към обичайните женски прелести, притеглящи мъжете като магнит, може да се добавят някои съвсем изненадващи.

Сутрешно протягане. Мъжете ценят "уютната" жена. Сутрешното протягане в най-обикновена пижама възбужда не по-зле от всеки стриптийз. Когато жената се събуди, изглежда съвсем беззащитна, значи принадлежи на мъжа изцяло и безусловно (е, поне той така си мисли).

Жената НИКОГА не бива да пести от тези 3 неща

Едно време бабите ни са живеели скромно и пестеливо, само с най-необходимото, което да бъде нужно да оцелеят чисто физически. В наши дн...

Така че, ако дамите искат да започнат сутринта си не с кафе, а с нещо друго – спокойно да се протягат!

Ядосване. Няма научно обяснение защо мъжете харесват ядосани жени. Но вероятно всяка дама поне веднъж в живота си е чувала: „Толкова си красива, когато си ядосана!“. Е, бурният секс за помирение е горе-долу добър вариант. Дали Шекспир е имал нещо такова предвид в пиесата си „Укротяване на опърничавата“?

Рошава коса. Тук е нещо като протягането по пижама. Жената е уютна, домашна, без мода и козметика. Тя може да си накупи всевъзможни маши за коса и машички, фиби и фибички, фуркети и фуркетички (хм, фуркети в умалителна форма май не е така, ама весело да става!) - но е факт, че той я желае не заради идеалния й т. нар. „стайлинг“, каквото и да означава това.

Може би тайната е, че харесва просто нея, а не как е фризирана?

Малко коремче. Въпреки, че рекламодателите убеждават в „красотата“ на кльощавите жени (впрочем, и това вече комай отшумява), реалните, земни мъже мислят доста по-различно. С идеалната по външност жена пред мъжа възниква същият проблем, както пред жената с идеално красивия мъж: „Какво да правя с нея?“ Да я постави на рафта, да й се възхищава и да почиства праха от време на време? А кой ще прави салатка, ще сервира ракийка и ще готви мусака (докато все още от ЕС не са я забранили)?

10 навика на щастливите жени

Колкото повече остаряваме, толкова по-лесно ни е да разбираме какво ни прави щастливи и какво не. Да, понякога правим компромиси заради...

Пък и когато женската фигура не е идеална, тогава мъжът е по-спокоен за собствените си телесни недостатъци. 

Бръчки. Всяка дама изпада в отчаяние при появата на първите „паяжинки“ около очите – за нея това е първата стъпка към неизбежното. Много мъже обаче са на коренно противоположно мнение. Според тях малките „мрежички" са страшно секси - защото са индикатор, че имат пред себе си зряла, опитна жена, включително и в сексуално (естествено, преди всичко в сексуално!) отношение, което ги омайва и заковава просто от раз!

Очила. Очилата, заради които много дами в училище са си спечелили слава на скучни зубрачки, в живота на възрастните оказват обратен ефект. Зад тях една жена изглежда крехка и беззащитна (освен, ако в опит да види нещо, не присвива очи като наемен килър със снайпер), или обратното - има вид на уверена и независима. И двете събуждат сексуалната фантазия на мъжете.

Дълги поли. С дългите поли и рокли всичко е просто - под тях е скрита тайна, а от веки веков майките и бабите учат щерките и внучките си, че няма нужда да си показват всичко накуп. Според мъжа, под дългата пола винаги може да се крие нещо свръхестествено, притеглящо и тайно. Няма никакво значение, че той вече го е виждал неведнъж!

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Най-разтърсващата притча за прошката
Най-разтърсващата притча за прошката

Живял един човек. Животът му бил обикновен, като на всички хора – в него имало и хубаво, и лошо. Дошъл последният му час и човекът напуснал...