Най-противните МЪЖКИ черти според зодията им

12564
Най-противните МЪЖКИ черти според зодията им
Снимка: Sammy-Sander / Pixabay

Всеки човек има своите недостатъци, които трябва да приемем, защото не можем да ги променим. Единствено той може. Така, често дамите имат проблем със своите мъже и с техни черти от характера, които не им се нравят особено. Нека видим най-противните черти на мъжете според тяхната зодия.

Признавате ли, че имате тези вредни навици?

Овен – прекалено е импулсивен, на моменти дори агресивен, ако не стане това, което очаква и иска. Много е ревнив. Има чувство за собственост към своята половинка. Не взема под внимание чуждото мнение, ако то не съвпада с неговото.

Телец – невероятен инат, който преследва целите си с огромно упорство. С него не може да се спори, защото никога няма да признае, че е сгрешил. Не е романтичен, не очаквайте от него разни мили жестове като по филмите.

Зодиакалните знаци и техните недостатъци

Абсолютно всеки има слабости и недостатъци. Ето какви са те за различните зодии. Овен Самолюбието е слабото място на Овена, особено з...

Близнаци – има различни лица, много ревнив и с мания за преследване на партньора. Не понася чуждо мнение. Може да ви остави във всеки едни момент и изобщо няма да ви обясни защо го е направил.

Рак – емоционален мечтател, който може да ви задуши с любовта си. Не обича хаоса и промените. Злопаметен и зависим от миналото. Държи да чува и усеща колко държите на него и го обичате.

Лъв – обича да командва, да е в центъра на вниманието. Обича и да спори и да печели спорове. Иска егото му непрекъснато да бъде галено чрез комплименти и възхвалявания. Изпитва чувство за собственост към любимата си. Ревнив е.

Дева – не се осмелява да излезе от зоната си на комфорт или да направи каквото и да е, ако е усетил, че има някакъв риск. Твърде критичен. Ако види някакъв недостатък, веднага ще ви каже.

Везни – просто не им се отдава да вземат сериозни решения, прекалено колебливи са. Всъщност, те се колебаят и за дребни неща. На вас ще се падне частта с решенията. Имат голямо любопитство и са перфекционисти.

Истинските недостатъци на зодиакалните знаци

Всеки от нас има определени недостатъци. Дори да изглеждаме перфектни за себе си, това съвсем не е така. Овен За Овните казват, че са...

Скорпион – емоционален, пламенен човек, чиито действия не могат да бъдат предвидени. Действа прибързано и после трябва да се оправя с последиците от действията си. Преследва целта си докрай. Ревнив и отмъстителен.

Стрелец – винаги казва това, което мисли, просто не може да премълчи. Непоследователен в действията си. Не обича да бъде във връзка, защото се чувства ограничен. Лесно създава проблеми.

Козирог – не се съобразява с желанията на своята половинка нито в леглото, нито извън него. За него е важно да чува, че е обичан и че жената до него му е вярна. Въвежда правила, които държи да се спазват. Не прави компромиси.

Водолей – често не е този, който прави първата крачка. Не обича да бъде под напрежение, някой да го командва и да бъде над него. Не може да изразява чувствата си, така че очаквайте това от него. Не пази парите си и често остава без такива.

Риби – може да бъде многословен или да мълчи с дни. Трудно се обвързва в сериозни отношения. Той често е творческа личност, гледа по-вятърничево на живота. Влияе се от чуждото мнение.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com