Напитки преди лягане, които горят коремните мазнини

2252
Напитки преди лягане, които горят коремните мазнини
Снимка: iStock

Отслабвайки, докато спите, изглежда нереалистично. Но всъщност е постижимо, защото това, което можете да направите, е всяка вечер преди лягане да пиете определен тип сокове. Това ще ви помогне да изгорите мазнините по корема. В крайна сметка можете да отслабнете дори по време на сън. Особено ако пиете една от тези  напитки вечер, защото те са истински убийци на мазнини! Разбира се, за да увеличите и подобрите загубата на тегло, ще трябва да практикувате и да обърнете внимание на цялостната си диета, така че да не можете напълно да избегнете истинските усилия за ефективно отслабване.

Сок от краставица

Изцедете сока от краставицата и го разредете малко с вода. Можете да добавите джинджифил или лимон, ако желаете. Пийте един месец и ще видите как мазнините буквално се топят по корема. Краставиците са богати на антиоксиданти, фибри, минерали и витамини, които помагат за понижаване на нивата на кръвната захар. В същото време тяхното калорично съдържание е незначително.

Вода с лимон

Разредете лимоновия сок с вода и приемайте 4 пъти на ден. Това не само ще ви помогне да отслабнете, но и ще пречистите кръвта и кожата си.

С тази френска диета ще свалите 8 кг за 2 седмици, без да гладувате

Зелено смути

Смесете в блендер краставица, връзка кориандър (или магданоз), лимон и половин чаша вода. Оставете смутито да престои няколко минути, преди да го изпиете.

Чай от джинджифил

Джинджифилът има добре известни лечебни свойства, но също така действа ефективно и срещу затлъстяването. Ако искате да направите джинджифиловия чай по-вкусен, добавете към него малко лимон и мед.

Сок от ананас

Ананасът е богат на антиоксиданти и фибри. Чаша сок от ананас е не само освежаващо, но и помага за ускоряване на метаболизма.

Ягодова вода

Към лимоновия сок добавете нарязаните на четвъртинки ягоди, ментата и малко мед. Напълнете всичко с топла вода и оставете да ври. След това прецедете напитката и добавете малко лед.

Уникалната диета, с която Адел отслабна с 46 кг

Чай от глухарче

Този чай е ефективен при облекчаване на подуване, киселини и други форми на лошо храносмилане. Като естествен диуретик, чаят от глухарче също помага за премахване на течности от тялото.

Зелен чай

Съдържанието на кофеин в зеления чай е ниско, така че той помага на тялото да се отпусне. Също така стимулирайте метаболизма си.

Ябълков сок

Разредете ябълков сок с вода, добавете малко лимон. Тази напитка ще ви позволи да се пречистите от токсините, има антибиотични и антибактериални свойства.

Грейпфрутов сок

Грейпфрутът може да се яде не само за отслабване. Добро действие има и сокът му. Можете да добавите малко мед и канела към него.

Всяка от тези напитки може да бъде променяна директно по ваш вкус! Но ако имате стомашни проблеми, по-добре е първо да се консултирате с Вашия лекар.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Какво се дава на лазарките по традиция?

Как лесно да познаем чистия мед?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com