Научи какво пише в хороскопа ти за днес

20070
Научи какво пише в хороскопа ти за днес

Овен

Днес пазете нервите и организма си. Не се претоварвайте физически и психически. Ако имате час при зъболекар, най-добре го отложете.

Телец
За днес не планирайте важни срещи, разговори, а още по-малко преговори. Най-добре се усамотете с книга в ръка. Не позволявайте на никого да ви ядоса или натъжи. Гледайте философски на живота.
Близнаци
Днес направете така, че храненето ви да е изцяло здравословно. Наблегнете на суровите зеленчуци и плодове. Избягвайте месото, особено червеното. Червените плодове, обаче ще се отразят добре на организма ви.

Рак
Този ден посветете на това да научите нещо ново. Не си мислете, че сте наясно с всичко, събитията сами ще ви го покажат. Не се ядосвайте ако съобразите, че имате пропуски в дадена сфера, а направете така, че да ги попълните. 
Лъв
Днес не излизайте с голяма сума пари от вкъщи или проверете дали добре сте заключили дома. Изобщо – бъдете пестеливи и внимателни  що се отнася до финанси. Не предприемайте сделки, не давайте и не взимайте пари назаем.
Дева
Днес пестете силите си, дори да имате важни за изпълнения задачи, е много важно да пазите енергията си. Каквото и да се мъчите да свършите днес, резултатът няма да е задоволителен.  Посветете деня на почивка.

Дочетете хороскопа за ВСИЧКИ ЗОДИИ - ТУК

Ето защо е добре да имате връзка с Лъв

Лъвовете са много сърдечни хора и половинките им трябва да знаят, че са способни да обърнат света, за да задоволят всички желания на чо...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Стихотворение за 30 април 2024
Стихотворение за 30 април 2024

"Те сега си отива"   Тя сега си отива, още днес си отива.   Тази рокля е тъмна и така й отива. Тя е малка и хитра - на лисичка прилича, но...