От кои зодии са най-добрите мъже любовници?

17426
От кои зодии са най-добрите мъже любовници?
Снимка: iStock/Guliver

Астролозите твърдят, че зодията не определя само характера на хората, но обяснява поведението им, докато са във връзка. Доста хора се припознават в описанията на зодията, която са. Така е по-лесно да разберете дали човекът до вас е подходящ за вас и как можете да изградите пълноценна връзка с него. Ако се чудите кои са най-добрите любовници сред мъжете, ето какво казват астролозите по въпроса.

1. Овен - те обикновено са изключително настоятелни и тези мъже не могат дори да си представят, че не са желани. Техните фантазии нямат граници, готови са на всякакви експерименти. Те обикновено са много привлекателни и малко жени могат да им устоят, заради чара. Те са страстни и обичат различното. Обикновено привличат всички около себе си, без дори да се опитват. Ето защо, ако излизате с Овен, не се чудете, ако той постоянно иска да е център на вниманието.

7 мъжки грешки, които отблъскват жените

На всеки мъж се е случвало да се влюби в жена и всичко да върви добре, но идва момент, в който тя просто започва да се отдръпва. Остава...

2. Телец - те са по-спокойни и традиционни и не са големи любители на експериментите. Телците са много любящи, проблемът е, че ако решат да изневерят, абсолютно нищо не може да ги спре, дори да са женени. Те обичат спокойствието, никога не прибързват и си дават достатъчно време, за да свикнат с новите неща. Те са индивидуалисти и никой никога не може да ги накара да се слеят с тълпата, или да се превърнат в НИЕ. Те винаги ще искат да запазят част от индивидуалността си.

3. Рак - те са хора, които търсят семейство и любов. За тях семейството е най-важното нещо. Обичат уюта, спокойствието и им е важно да са сигурни, че някой ги обича. Те обаче не прибързват със заключенията преди да са сигурни, че дамата срещу тях има сериозни чувства. Не биха си легнали с жена, която няма чувства към тях. Обичат сигурността и не биха си позволили интимни отношения, ако дамата не показва чувствата си.

4. Лъв - както в любовните, така и в интимните си отношения, лъвовете се държат като хищници. Когато обаче им стане безинтересно, сякаш ловът е приключил, те се отказват. Ето защо, ако излизате с представител на зодия Лъв, важно е да знаете, че трябва постоянно да поддържате интереса му.

5. Дева - не вярват достатъчно в себе си и точно заради това нямат нужното самочувствие. Трябва постоянно някой да им повдига самочувствието по някакъв начин, защото иначе те се чувстват неуверени през цялото време. Ако сте от дамите, които могат да го правят, чудесно. Но, ако искате мъж, който няма нужда постоянно да му обяснявате колко е важен за вас, по-добре потърсете друг.

5 женски качества, които впечатляват мъжете

На всеки мъж му прави впечатление, когато види добре поддържана, красива и стройна жена, но замисляли ли сте се, че това не е най-важно...

6. Везни - те не тичат след всяка втора жена, биха си легнали, само ако тя им е достатъчно интересна. Везните обичат експериментите в леглото и се радват, когато и партньорът им ги харесва. За тях интимните отношения не са просто физическо действие. Според тях чрез секса те могат да опознаят човека срещу тях и да видят някои негови духовни черти.

7. Стрелец - това са мъже, които определено знаят как да се държат с една дама, за да се чувства като принцеса. Те обаче обикновено тичат след всяка втора, не са достатъчно сериозни. Също така, те почти винаги прибягват към изневяра и нищо не може да ги спре. Те искат свободата си преди всичко и за нищо на света не биха се отказали от нея.

8. Риби - те обикновено предпочитат инициативата да дойде от жената. Дори са готови да изпуснат много красива жена, ако се налага те да направят първата крачка. Рибите не са екпериментатори, но ако дамата е, нямат нищо против да опитват нещо различно, защото не харесват еднообразието.

 

10 признака, че мъжът не е пораснал

Някой мъж около вас се държи странно? Като малко дете – постоянно се оплаква, лъже и не се държи учтиво. Доста мъже в днешно врем...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Какво се дава на лазарките по традиция?

Как лесно да познаем чистия мед?

Урок по Лазаруване – какво прави всяка девойка на Лазаровден?

Защо не трябва да се глезите с безплатни бонбони на рецепцията?

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com