Откриха премазан от дърво питон на улица в Англия

18584
Откриха премазан от дърво питон на улица в Англия

Властите в английски град се опитват да издирят собственика на 3-метровия питон, който е бил открит на улицата с премазан от паднало дърво череп.

Бирманският питон е бил намерен от служители на институция към общината, която се отзовала на сигнала за падналото дърво.

Учени демонстрираха как змиите могат да прелетят на голяма височина

Структурата на скелета на змиите и характерната S-образна форма, която могат да заемат им позволяват буквално да се „плъзгат&ldqu...

Службата, която е поела разследването не само се опитва да издири собственика на влечугото, но и да разбере как се е озовало там. Според тях то е излязло на свобода поне 24 часа по-рано.

„Това е много странен случай. Първото ни предположение бе, че питонът се е озовал на дървото, след като съзнателно е бил пуснат на свобода. След това обаче установихме, че е бил излязъл от дома, в който е бил гледан преди поне 24 часа, което заключихме по черепно-мозъчната травма и последвалата масивна кръвозагуба. Не знаем със сигурност обаче дали травмата е от дървото или е бил убит умишлено и после поставен под дървото“, коментират разследващите.

Бирманският питон е сред петте змии в света, които достигат най-голям размер.

„Змия с този размер може спокойно да удуши и счупи врата на дете. Малко по-голям от този питон пък може без проблеми сериозно да нарани или убие възрастен човек. Техният естествен инстинкт за душене и чупене на кости ги прави много опасни“, заключават разследващите.

Безотговорен водач предизвика цунами с трактора си

Трактор премина с висока скорост през място с огромно количество събрала се вода и наводни първокласен път в Англия. Момчето набързо се...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com