Памела Андерсън влиза във VIP Brother 2012

31609
Памела Андерсън влиза във VIP Brother 2012

Най-известната блондинка в света прие поканата да участва в предстоящото издание на VIP Brother 2012, което тръгва на 16 септември от 20:00 часа по Нова телевизия.

Памела Андерсън пристига у нас за старта на формата другата седмица с полет от Рио де Жанейро, съобщи телевизията.

Памела Андерсън отказва мъжете до ноември

Памела Андерсън се отказва от мъжете, докато участва в състезанието "Dancing with the Stars All-Stars". 45-годишната руса секс бомба, ...

Това ще бъде първата поява на звездата във VIP издание на Big Brother и четвърто поред участие в риалити формата. Последно Памела се появи в шоуто през септември 2011 година, когато изненадващо влезе в Big Brother Англия, за радост на феновете и Съквартирантите на Острова.

Предишните й две участия бяха през ноември 2010-а, когато бе гост-звезда в индийската версия на шоуто, а първото й участие беше през юли 2008-а в Австралия.

Близо два месеца продължиха преговорите със "спасителката на плажа" – бяха проведени общо 57 телефонни разговора с нейния агент и разменени точно 133 мейла, посочват от Нова телевизия.

Самата Памела Андерсън е много въодушевена, че ще идва в България, защото много обича да пътува и да посещава нови места. По думите на нейния агент: "Направихме буквално невъзможното, за да планираме и осъществим участието й във VIP Brother България".

Памела Андерсън се връща в Канада

Една от най-сексапилните жени в света Памела Андерсън скоро май ще се завърне в родната си Канада. Пред вестник The Sun, спасителката...

Идването на Памела в страната е довело до много сериозни промени в програмата й с цел да се напаснат всички ангажименти в този период - основният, сред които е участието й в американското шоу Dancing Stars.

Редактор: Мая Боева

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com