X
 
 

По-добре крайно проста, отколкото прекалено умна

13502 4
По-добре крайно проста, отколкото прекалено умна
В днешно време жените, които не блестят с особен ум и инвестират само във външния си вид с цел да прикрият липсата на сиво вещество в черепите си, доста често са обект на критика от тези, които дълги години са работили усърдно за повишаване на IQ-то си. Това разбира се винаги е било нормално – по-образованите да гледат със снизхождение на тези, които носят по-скромен и почти никакъв умствен багаж, или поне така е било досега.

Днес всичко се свежда главно до това какво е модерно и ако не си в крак с промените си демоде. С други думи вече е на мода да си тунингован, но прост, а не да си по-обикновен като визия, но с блестящ ум. И животът на първите споменати действително е доста по-лесен. Защо ли? Защото когато имаш дефицит на мозъчни клетки не се затормозяваш с това да мислиш за задълженията си, а главно с това да анализираш отражението си в огледалото.

Понякога жените обичат като копелета

Понякога мъжете са големи копелета. Копелета без въображение. И не разбират любовта. Измеренията на любовта. Жената обича различно, по ...

Да си крайно прост е за предпочитане и защото имаш много повече време лично за себе си и не се съобразяваш с някакви особени порядки – напротив, правиш какво ти харесва и по какъвто начин искаш. Например жените с прекалено много корекции и силикон поне на няколко места по тялото биват определяни като леки от обществото и това впрочем дори не е далеч от истината.

Обаче това не би притеснило ни най-малко една дама със срамно малко количество гънки по мозъка, та дори би я и мотивирало да си набичи още 500 кубика във всяка гърда, нищо че после може и да има затруднено дишане.

Освен това тъй като отделят много време на външния си вид и непрестанно го коригират с помощта на някое и друго лягане под ножа, крайно простите имат много по-разнообразен сексуален живот. И то буквално, защото те не се притесняват да си лягат всяка вечер с ... ДОЧЕТЕТЕ ТУК.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 4 от 5. Гласували общо: 2 потребители
 • Анонимен 3 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Роди ме, мамо, проста, аз сама ши съ изрусъ...
 • мотото на една КИФЛА 2 мотото на една КИФЛА преди 1 година Профил на трол?
  „Роди ме мамо проста, пък аз и сама ще се оправя“ ....
 • мотото на една КИФЛА 1 мотото на една КИФЛА преди 1 година Профил на трол?
  „Роди ме мамо проста, пък аз и сама ще се оправя“ ....
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Някой запознат ли е с образователния ценз на фолк (певиците), които не харесват ве4е по 3000 лева на ве4ер , или на Златките , които не знаят коя е столицата на Румъния , или може би на 100 кила , който бръм4и с Порше кайен ? или на Криско , който написа книга , без да я е 4ел самия той ?Пове4ето от тях не могат да раз4етат и една партитура от у4ени4еска тетрадка по пеене , а без специалната апара виж още ›› тура на Митко Пайнера , сами не могат да се познаят !Но , днес у нас това се цени . Майната му , на този глупак , който става в 3 4аса , зада приготви топли закуски , на лекаря от бърза помощ , който отива на адрес на повикване , или от шегаджии , или някъде , където ще го пребият , на шоф6ора , който мизерства по разбитите пътища и трябва да пази мотористите и келешите с BMVетата , докато се доказват пред същите тези кифли , които не могат да напишат и едно изре4ение без грешка !В нашата държава висшистите подпират с дипломите си масата , която се клати , защото е стара и нямат пари за нова . А да мислят за деца , това е на трети план . Защото не са си платили още обу4ението !Има над какво да се замислят нашите управляващи . До като има кой да гласува за тях !
  : 0 !