Подходящ начин за отслабване за всяка от зодиите – Част втора

1942
Подходящ начин за отслабване за всяка от зодиите – Част втора
Снимка: iStock/Guliver

Везни

Уравновесени, балансирани и спокойни в живота, те става несигурни по време на диета. Колебаят се дали са избрали правилната и имат навика да я сменят през ден-два. Това не позволява да имат резултати от диетата, което още веднъж ги убеждава, че не е за тях режимът за отслабване. За да се вталят, Везните имат нужда от квалифицирана помощ –диетолог, треньор, който да мисли и взима решения вместо тях, както и да съставя менюто им, което те просто да следват.

Скорпион

Скорпионите нямат цел, която да не могат да постигнат. Упорити, склонни на крайности, те могат да ядат само салата с месеци, докато съвсем не се стопят. Веднъж доказали на себе си, че могат да станат фини, може отново да посегнат към кофата с шоколад и да върнат старото си тегло. За Скорпиона по-важно е да докаже сам на себе си, че може, да се предизвика, да се самопобеди. За да има траен резултат от режима, при Скорпиона следва да не е режим с определена продължителност, а начин на хранене за цял живот. Добре е да се приучи да хапва по-малки количества полезна храна и да чете етикетите. Изборът на вкусна, но нискокалорична храна, с която да замести любимите си сладки лакомства, е първа крачка към мечтаната талия.

Видът или броят на калориите е важното за отслабването

Стрелец

Стрелците са безкрайно мързеливи за фитнес и безкрайно скарани с тема спорт. Те пълнеят най-вече в долната част на тялото – ханш и бедра, което налага да съчетаят диета с движение, за да има резултат. В противен случай Стрелецът се вталява прекомерно в горната част на тялото, но не съумява да се освободи от широкия ханш. За да се движи, Стрелецът трябва да има цел – нещо, в което да стреля. Ако си постави за цел да изкачи планински връх, това ще го накара да тренира здраво. От нас идеята и посоката – от вас остава да си намерите целта и да се захващате.

Козирог

Козирозите не обичат да се изпотяват, поради което недолюбват спорта, но това съвсем не ги прави мързеливи. Дълги разходки, плуване, фитнес във вода и всичко, от което не лепнат, е идеален избор за тях, за да се движат повече. В дневното меню следва да бъдат ограничени бързите въглехидрати и храните с висок гликемичен индекс. Трябва да заложат на зеленчуци и протеини, за да отслабнат.

7 съвета за отслабване, ако диетите не помагат вече

Водолей

Водолеите са своенравни, самостоятелни, предпочитащи собствената си компания. Нуждаят се от режим, съобразен изцяло само с техния ритъм и навици, съдържащ храните, които обичат, както и от спорт, който да практикуват сами – йога вкъщи, последвана от голяма салата със зеленчуци по избор. Идеалният им път към целта – стройна и стегната фигура и добро здраве.

Риби

Рибите са галеници на съдбата по отношение на фигурата. Те отслабват лесно и по-трудно напълняват. За тях е достатъчно да вървят повече пеша и да заменят полуфабрикатите с прясна и свежа храна, зеленчуци, плодове, месо и риба, за да свалят излишните килограми бързо и сигурно.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Името на кого носи международното летище в Атина?

Как трябва да се варят великденските яйца?

Как се нарича страхът от високо?

Как да си направим тинктура от глухарче?

Как най-лесно се свалят стари тапети?

Как се пише: усъвършенствам, усъваршенствам или осъвършенствам?

Изпратена по погрешка: Котка пропътува хиляди километри с куриерска фирма (СНИМКА)

Кулинарна Арена - ексклузивна галавечеря и цирков спектакъл

Колко чаши кафе трябва да пием на ден, за да сме здрави?

Имайте едно наум: Тези храни могат да съдържат нитрати

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Името на кого носи международното летище в Атина?
Името на кого носи международното летище в Атина?

Международното летище на Атина „Елефтериос Венизелос“ е най-голямото в Гърция и е известно с постоянните си инвестиции в иновативни...