Популярни изрази, които могат да съсипят живота ви и да затворят пътя към щастието

7037
Популярни изрази, които могат да съсипят живота ви и да затворят пътя към щастието
Снимка: iStock

Понякога казваме фрази, без да мислим как те влияят на нашата съдба и енергия. Има няколко израза, които могат да блокират пътя ни към щастието и да донесат много проблеми в живота.

Всяка дума има сила, така че преди да кажете нещо, е важно да помислите няколко пъти. Експертите препоръчват да научите как изразите могат да навредят. Важно е да ги изключите от речника си, за да станете по-уверени и да забравите за проблемите.

1. Програмирате себе си за провал, проблеми с парите и късмета с една проста фраза: "Уау." Енергията на тези думи блокира по-нататъшното развитие и прави невъзможно преодоляването на трудностите, а също така краде щастието. Можете да замените този израз с неутрален: „Трябваше“.

Фрази, които могат да убият щастието

2. Друга фраза, която може да обезцени всички заслуги и успехи е „Просто имах късмет“. Такива думи лишават от увереност, всяват съмнения и бързо изкарват от равновесие. Такава фраза може да навреди много, което означава, че не трябва да я произнасяте, както и да обезценявате талантите си. Заменете тази фраза с фразата: "Постарах се много."

3. „Не мога да се държа на краката си“ – колко често изричаме подобна фраза, когато сме уморени през деня? Всъщност енергията на тези думи предизвиква самоунищожение, лишавайки човек от сила и мотивация. След такива думи лесно можете да програмирате съзнанието си за болести, които ще ви отслабят за дълго време и ще ви накарат буквално да се сринете от неразположение, слабост и изтичане на енергия. Вместо да говорите негативно за състоянието си, трябва да кажете: „Трябва да се възстановя“.

10 думи, които носят късмет и любов, когато се изговарят пред огледалото

4. Фразата: „Изумен съм“ може да изиграе жестока шега и всъщност да отнеме късмета в планирания бизнес. Да се изричат такива думи на глас, а още повече на емоции, експертите в областта на биоенергетиката категорично не препоръчват. Можете да я замените с простото: „Изненадан съм“.

5. Друга негативна фраза – „Побъркваш ме“. Този израз може да повлияе негативно на съдбата и бъдещето, така че не може да бъде произнесен. За да замените фразата, за да не си навлечете здравословни проблеми, трябва да използвате думите: „Това ме изненада“.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Каква е причината да обикаляме 3 пъти църквата на Великден?

Какво задължително се прави през Страстната седмица?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com