Предмети в дома ви, които носят нещастие

7298
Предмети в дома ви, които носят нещастие
Снимка: iStock/Guliver

Щастието е второто нещо, което масово си пожелаваме, след здравето. То е начин на възприемане на света, емоционално състояние, свързано с усещането за радост, удовлетворение, спокойствие. Всеки има своята дефиниция за щастие, своя собствен стремеж и път към него. В този път може да ви помогнат фъншуй и съветите, които дава тази източна философия. Кои са предметите, от които трябва да се освободите, за да не пречите на щастието да се настани в дома ви?

Счупените вещи, огледала, стара посуда нямат място в жилището ви. Счита се, че те носят нещастие и гонят богатството. Същото важи и за спрелите часовници. Според фъншуй застиналите стрелки на часовника вещаят липса на развитие, на прогрес, застой и дори болест и смърт. Сменете батерията или изхвърлете часовника, ако не работи, за да премахнете негативното му влияние.

Тези предмети носят нещастие - веднага ги изхвърлете

Скъсани и негодни дрехи и обувки, напукани и надраскани съдове – приборите и сервизите за хранене символизират семейството и дефе...

Източната философия съветва, ако отглеждате растения, да предпочетете тези, които нямат остри листа, тръни и бодли. Счита се, че те са магнит за негативното и нещастията. Кактусите са лесни за отглеждане, екзотични и примамливи, розите са благоуханни, но най-добре ги избягвайте или ги отглеждайте в градината си. Увивните растения също на са най-добрият избор за дома. Счита се, че те задушават щастието на обитателите на жилището и се увиват около живота и здравето им.

ГРУБИ ГРЕШКИ ПРИ ОТГЛЕЖДАНЕТО НА СТАЙНИ РАСТЕНИЯ

Сухите цветя – изсушени или увехнали, както и изкуствените вещаят неприятности. Дръжте ги далеч от дома си. Те са мъртви, не носят положителна енергия и канят нещастието в къщата ви. Заменете ги с пресни букети – символ на раждането, свежестта, живота и новото начало.

Старите календари символизират миналото, което не може да бъде върнато. Подменяйте ги с нови, щом годината изтече, като изхвърляте стария независимо дали ви харесва дизайнът му. Щастието се основава на настоящето и бъдещето, не на миналото, чиито вибрации са събрани в стария ви календар.

3-те зодии, на които им е направена магия

Има хора, които вярват в магиите, а други смятат, че това са пълни измислици. От които и да сте, може би тази информация ще ви е полезн...

Картини в мрачни краски, рисуващи природни бедствия, нещастия, бедност, нищета, зима или тъжна есен. Някои от тях са красиви, но всички вещаят лоша поличба, излъчват негативна енергия, провокират тревожни мисли. Заменете ги със свежи, рисуващи живот, пъстрота, щастие, свобода.

Вещи, закупени от антиквариат. Много от тях изглеждат стилно, придават атмосфера на интериора, пренасят ни в отминали времена, но предметите носят и духа на предишните си собственици, което означава, че могат да бъдат заредени с отрицателна енергия и да донесат нещастие. Въздържайте се от вещи втора употреба, колкото и да привличат вниманието ви и да ги намирате за интересни или изящни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com